Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mel Gipson

«8910111213141516»

Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин убиващ рака
2013-05-18 17:33:46
Коментар: Pro; Това е само на основа природни продукти.Има и съвсем модерни доказали се медецински начини,за които попаденията са 100%-ви ,ама както като всяко едно нещо свързано с тоя бич на човечеството ,така и това изчезна незнайно къде.Визирам откритията на онколабораторията в Тел Авив за възпитаване на човечките клетки посредвством модифицирането им чрез имуната система за борба с туморите.Така самия ти организъм унищожава тумора.Май накой от фармацевтичните компании ги понапляска тия ,да си затварят устите какво са открили..
Мъж на годината 2012: Живея с чувство за изпълнен дълг
2013-04-16 11:59:31
Коментар: Да ти обесня МАЛОУМНИКО ТЪП,няколко неща.Както се и очакваше ,нищо не може да бъде скрито.За творе и на много българи разочерование попаднах с ass.IT Офицера ,който е бил с г-н Петров в същата лодка.Интересно защо той не се чувства герой,и не ме карай да си отварям устата какво точно е било(вече от 1-ва ръка на самата лодка),че ще стане страшно.Аее,не ме предизвиквай,че заради тебе много българи ще останат разочеровани,най вече защото нищожества като вас неразбират значението на думичките ДЪЛГ и ПОДВИГ.Ти сигурно ако си разхождаш кученцето из морсата градина и му прибереш акото,вече си мислиш ,че си извършил подвиг.Жалко ,че има такива хора,много жалко....
Започва строежът на нов покрит басейн във Варна
2013-02-06 22:49:20
Коментар: Не знам кой какво ,ама ми е много шах какво стана с басейна над кв.Чайка?Този басейн беше прекрасно съоражение и не ми е много ясно защо сега не работи,и какъв му е проблема?
Варненецът Петър Петров стана Мъж на годината 2012
2013-01-30 02:09:59
Коментар: P.S. Да поправя някой неща; Не може и да и да сте возили хора,а да предположим ,че сте возили хора,защото аз и другите 6-ма не го вярваме.За инфо,злоупотрбвал съм с алкохол 2 пъти през живото си (на абитюренската и на 30 годишния си юбилей),наркотици никога през живота си не съм употребявал,и тези всичките качества не са ми вродени(всички които ме познават могат да го потвърдят).Корабния плумбар в Коста не прави тоалетни и капешти кранчета,ОРГАНИЗИРАЛ СИ Е ГРУПА(извинете за сърказма) от асистенти за тази работа,(аз никога не съм бил асистент),ама г-н Петров няма как да го знае с "БОГАТИЯ" си 8 месечен опит с тази компания.Така както дава оценки за италянската преса цитирайки вестник популярен като вестник ШОК в БГ.Иначе аз съм 1-вият техник в Коста и от тогава до сега са преминали и работят над 200 човека в компанията,г-н Петров се е върнал с най ниската оценка като качества и проф. за всичките тези 12 години от както съществуват взаимоотношенията Коста-Комак.Дадена не от мен.Браво на профитата от Морско У-ще!Сега пак ще каже шувинизъм.Да ама само за него.За другите 199 няма.Извинете за допълнителния текст ,който трябваше да напиша.
Варненецът Петър Петров стана Мъж на годината 2012
2013-01-28 02:16:21
Коментар: И още едно за последно,като след това ще премахна и профила си тук,защото вобще не ме интерисуват мненията от тук нататък на който и да е било. Цитирам тебе самия. Живея с чувството на изпълнен дълг. Ако си правил всичко в името на дълга и си смятал ,че това е заради твоето вътрешно убеждение, че това е правилно,и го правиш в името това което цитираш,нямаше да вземеш нито една от тези тъпи награди,и щеше да кажеш на всички журналисти,че не искаш награди,достатъчна ще е наградата ,благодарноста на хората на които си помогнал.Това което направихме ние,не да се моташ по телевизий и да обясняваш на дълго и нашироко какъв супермен си бил.Това е тъпо..

«8910111213141516»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 2.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook