Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nqkoi_Vn

«123456789»

Варненските ремонти объркват шофьорите от други градове
2015-05-13 14:41:37
Коментар: За пореден път ще предложа на кмета ни.... да се направят паркинги на символична цена на всеки вход на града и да се въведе градска винетка за центъра за коли без варненска регистрация както и паркирането за тях да стане платено. Само така ще се оправи трафика и така общината ще трупа облаги за нашите пътища които се разбиват от коли на които данъците се плащат в други градове.
Строят два паркинга край Морската градина във Варна
2015-01-30 12:52:46
Коментар: Защо да се пипа парка или да се прави задръстване в Чайка? Решението е много просто на Княз Борис има огромни острови между платната там да се направят паркоместа! На спирка делфинариума е поне 15метра широко ето ти място за паркинг.
ДКЕВР: Цената на тока трябва да се увеличи
2015-01-28 13:43:31
Коментар: Договорите за скъпия ток са сключени по времето на Костов! Американските тецове в района на марица държавата е задължена да им купува тока на цени от 60 и няколко стотинки беше след пълното завършване на ТЕЦа (ТЕЦ АЕС)т.е от миналата година за период от 15 години!!! Сами си направете сметката колко още време ще плащаме скъп ток и колко ще се вдига! За сравнение от АЕЦ Козлодуй тока излиза на цена 6-7 стотинки, а от последния държавен ТЕЦ Марица Изток 2 на около 10стотинки! За зелена енергия даже не ми се говори. Стягайте дупето че вече сме се навели...
Избрана е фирмата, която ще прави анализ на варненската синя зона
2014-07-10 16:52:05
Коментар: За какво да се вземат пари от варненци??? Направете така,че синята зона да е безплатна в рамките на час два за варненци, а за коли с друга регистрация цените да започват от 2-5 лв. на час и центъра е изчистен напълно! Нека тези които са дошли тук да търсят прехрана или почивка да допринесат малко за нашия град, а не само да цапат! А данъците им да отиват някъде другаде където стъпват само по празници да видят близките си !!!
Читател: Приема се за нормално да не можеш да минеш по тротоара от паркирали коли
2014-05-03 05:56:11
Коментар: Решението е лесно. Прави се голям паркинг на всеки вход на града на символична цена и Община Варна да въведе градска винетка за коли които не си плащат данъците тук и са с друга регистрация. И така или ТХ, РР, Н, СС, ЕН и др. ще плащат за увеличения трафик и безразборното паркиране или ще си паркират в началото на града и ще подхранят градския транспорт. :)

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook