Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nqkoi_Vn

«123456789»

Нагъл шофьор се разходи с кола в Морската градина във Варна
2016-03-19 00:07:08
Коментар: само градската винетка ще ги оправи тия свикнали на беззаконие "граждани" от селски тип, до вчера на каруца днес с кола и в големия град дай да се покажем "Булгар Булгар" :) Градска винетка за коли с различна регистрация за централната ОБШИРНА част. Нека пак да си правят зулумите, но поне да са платили преди това за тях! Стига са цапали НАШИТЕ УЛИЦИ!
Генерален план вкарва в ред организацията на движение във Варна
2015-12-10 01:43:50
Коментар: Има няколко ключови кръстовища в града които трябва да се помислят! Струга и Цар Освободител където е най-критичното. Връзката между Сливница и Цар Освободител и ключа към спокойна Варна. Стига сте мрънкали за трафика, а това че нямате къде да паркирате... Без да обидя някой от хората които тук си изкарват хляба... И тяхната не е лесна ама ... Бъдете по толерантни на пътя мислете къде отивате и къде ще завивате, НЕ КАРАЙТЕ САМО В ЛЯВА ЛЕНТА С 20 км/час ТУК НЕ Е МЕГДАНА НА СЕЛО. И тук във Варна ние не спирахме по тротоарите и не мислете,че искаме да е така. Просто от ВАС няма къде!!!!
Генерален план вкарва в ред организацията на движение във Варна
2015-12-10 01:33:54
Коментар: Абе хора, капацитети всякакви, и други без да обиждам някой... Карам по 150-200км. на ден в града, а не съм такси това ми коства работата. Не се оплаквам, не мрънкам, старая се да съм толерантен на пътя до колкото ми позволяват нервите. Стига сте мрънкали,че града е задръстен. Стига. Да има тапи по пикови часове но къде по светофарите чакате повече от 3-4 минути и не минавате за повече от 2 светофара. хйаде спрете се. Някой от тук компетентните карал ли е в София? Тук се прибираш до вкъщи за не повече от 15-16 минути стига да знаеш от къде да минеш и в 18:20 вече си почти като на магистрала.
Заради огромна задлъжнялост в енергетиката страната ни е заплашена от режим на тока
2015-11-10 12:22:45
Коментар: Трябва г-н костов който подписа договорите на американските централи за бъде съден на доживотен затвор,защото сега нек им изкупува 100% от тока който даже не е произвефен на цени по високи от за крайния потребител. Честито българи! тока в следващите 25 години няма да има промяна.
Режат 20-те заплати при пенсия на военни и полицаи
2015-08-17 13:47:04
Коментар: Някой замисля ли се , че повечето от тия хора работещи в МВР се занимават с най-голямата измет която вие отбягвате умишлено. Някой замисля ли се, чр да благините не са случайни и когато вие спите спикойно в къщи тези хора рискуват живота си за вас. Всрки може да се пробва да стане полицай или военен всеки, но не всеки ще издържи да се държат с него както си искат всякакви ненаказани лекета защото в тая държава нямаме закони които да ги защитават тях самите а камо ли вас. Какво очаквате като никой не им е зад гърба. Пълна пародия на държава... така че не 20 а 40 да им дават малко им е тези хора повечето нямат семейства,нямат личен живот всичко им е свързано само с рабитата им да са до вас 24 часа.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook