Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на gaudi

«1112131415»

Защитниците във Варна на протест срещу глобите за хранене на животните
2013-10-13 15:17:44
Коментар: ало,Свет,,искам да завържа тенекия на отрочетата ти за вратовете им и да видим колко забавно ще ми бъде.Тъпако и другите малоумници,като теб и смотаните ви,,семейства,,нямате място сред нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА защото сте измет и родителите ви защото са ви ,,възпитали,,в омраза,насилие към по-малките и безпомощни,вместо към ОБИЧ.идиоти,като теб си вземат животинче и после го изхвърлят навън,само да се оправя малоумнико.Нормалните ХОРА си възпитават дечицата на ОБИЧ И НЕЖНОСТ към животните-но НОРМАЛНИТЕ,ти по никакъв начин не спадаш,към тях и твоите копеленца.
Защитниците във Варна на протест срещу глобите за хранене на животните
2013-10-12 18:41:55
Коментар: пед***.дано някой ден теб те изхвърлят под АСПАРУХОВИЯ и да да те ритат до смърт.помияра си ти,заслужаваш кастрация,вместо да правиш помияри,като теб пу гад долна.
Борислав Гуцанов: ГЕРБ вари на бавен огън българския народ
2013-10-11 13:35:14
Коментар: ТОЯ БАНДИТ ГУЦАНОВ,на принципа на жабата с врялата вода се измъкна от пандиза,където му е мястото.бандити,като него ни управляват крайно време е да ги смачкаме.живеят си охолно ,поддържат връзки с крими-контингента и хич не им пука.били стресирани моля ВИ се от ареста му,ами НАГЛЕЦ долен,БЪЛГАРСКИЯ народ е под стрес от 25год.,заради душегубци,като теб,станишев-руския предател,сидеров и астествено доганчето,който пък пере нечии гащички.всички сте за затвора но и ,,съдиите,,които ви пуснаха са за там.БАНДИТИ ДОЛНИ.
Изготвят заповед за достъпа на автомобили в Морската градина във Варна
2013-10-02 14:08:17
Коментар: най-накрая.това си е чиста победа за нас ВАРНЕНЦИ.разни цървули яхнали количките си да ми се правят на ВАРНАЛИИ,хванали ракетите за тенис и ето ги,абе ние сме голямата работа,ама не могат да разберат,кава мърша са.Кмета трябва да ги изсели,да си отиват откъдето са дошли тия навлеци.МОРСКАТА СИ Е НАША-НА ВАРНАЛИИ не на някакви прошляци с мазни и провиснали тумбаци,задници късокраки.Браво Портних-САМО ТАКА,пак за теб ще гласувам,ако ни върнеш Варна,срара,красива,чиста,безопасна.

«1112131415»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook