Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на SONI

«123»

Павел Димитров: Димо Стоев е изключен от ГЕРБ заради грубо нарушаване на устава на партията
2011-08-22 00:14:52
Коментар: В коя партия да членуваш,решаваш сам,но когато избора ти се сменя по често от сезоните и се определя единствено от финансов интерес сьс сигурност не е добьр атестат! Той Стоев не у нужно да бьде купуван,той се продава сам.При това на всичко е готов,защото е гладен-три години,без удобен пост е много време! Но варненци отдавна са изтрезнели и такива,като Д.Стоев не стоят убедително!
РЗС: ГЕРБ подкрепя Димо Стоев за кмет на Варна
2011-08-21 23:54:56
Коментар: Разбира се,че физиономията не определя човека,но когато си тьп,като Стоев това е видимо и се забелязва от всички! Абсурдно е футболен сьдия да се кандидатира за кмет и да си вярва в това начинание! Да атакува ерудиран,начетен юрист с плоски обвинения за корупция, след като дьлго време е ял от рьката и влязьл в Общината именно благодарение на него! Но Стоев ще разбере това едва с провала си на изборите,дотогава има време и може да смени още две, три партии!
РЗС: ГЕРБ подкрепя Димо Стоев за кмет на Варна
2011-08-21 23:44:44
Коментар: Когато си елементарен,пьрвосигнален,а речниковия ти запас е толкова беден,че се свежда само до футбони термини.........мястото ти сьс сигурност не е в битка за кметския стол,а на игрището. При Стоев качествата и вьзможностите са малки,а самочувствието и претенциите-големи,това в сьчетание с лакомията да се домогне отново до удобно местенце откьдето да краде,ще му изядат главата! И Димо Стоев и Душана влязоха в Герб с едничката мисьл да се уредят някьде и когато не успяха смениха бьрзо партията.Това не е осьзнаване ,а всякаква липса на последователност и принадлежност!
РЗС: ГЕРБ подкрепя Димо Стоев за кмет на Варна
2011-08-21 14:41:56
Коментар: Лесно е да се атакува,но дали Димо Стоев ще е толкова смел и готов да даде отговори на вьпроси,които сьс сигурност ще го закопаят,а именно: В колко корупционни схеми учавства той самия,докато беше в Община Варна,в екипа на човека ,когото сега така злостно атакува? Какви са %,които вземаше и как рекетираше фирмите? Какьв беше дельт му в една известна сметопочистваща фирма? Колко плати за да си купи мястото в Нап? Колко имоти за милиони евро си купи,по време на пребиваването си в Общината?
РЗС: ГЕРБ подкрепя Димо Стоев за кмет на Варна
2011-08-21 14:33:16
Коментар: Докога ще преписвате простотиите на оная вмирисаната Веселина Товмова,която според интереса си подкрепя ту Йорданов,ту Гудцанов, а по настоящем и пребоядисания Стоев?! НЯМА НИЩО ВЯРНО В НАПИСАНОТО!ПАВЕЛ ДИМИТРОВ ОБЯВИ ВЕЧЕ И ОФИЦИАЛНО-ИЗВЕСТНОТО ОЩЕ ОТ15 АВГУСТ,ЧЕ СТОЕВ Е АУТ ОТ ГЕРБ! Нито манипулациите на Томова,нито льжите и плювните,ще доведат до някакьв добьр резултат Стоев!С всеки следващ ден с поредни глупави действия той се проваля все повече!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Бойлери
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook