Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Jivago

«414243444546474849»

Недосегаемите
2012-05-10 00:52:15
Коментар: Филмът е страхотен! Само че има грешка в заглавието. Преведен е без да се мисли, буквално. Като гледате филма ще разберете , че истинското заглавие е НЕРАЗДЕЛНИ, а не недосегаемите.
Варненец си разшири терасата, направи я на стая
2012-04-20 19:46:10
Коментар: Разширението за което става дума в статията се намира в центъра на Варна, над бившия магазин "Владислав" на кръстовището на бул"Бладислав Варненчик" и ул"Дрин". Собственикът не само е издигнал стена вместо парапет, а е издал балкона си поне метър напред т.е удължил е плочата на балкона и за да не падне цялата тази конструкция е подпрял с метални трегери отдолу. Не мога да се изкажа за начина на изпълнение, не съм строителен инженер, но отвън изглежда доста грозно. Не знам колко много е спечелил откъм място и колко крайно необходимо е било всичко това. Знам обаче че съседите отдолу със сигурност не спят много спокойно и най-малкото тази издадена напред конструкция им прави една доста дълга козирка(ако се сметне стандартното издаване на балкона плюс допълнителното удължаване може да отиде към 3 и повече метра)и съответно силно намалява осветеността на стаята. Жалко е че вече абсолютно всеки в Бг живее с ясно утвърдено чувство за безнаказаност. Основен пример за това е Варна...
Министър Цветанов идва във Варненско
2012-03-17 11:50:34
Коментар: Цецко, айде на тръгване си вземи и Киро. Нямаш си представа колко много хора ще ти ръкопляскат, ще се снимат за спомен с теб, все пак го заслужаваш такъв боклук ще изнесеш от Варна.
Безплатни прегледи за глаукома започват от утре във Варна
2012-03-11 15:45:13
Коментар: Нека да си го кажем по друг начин- държавната очна болница се мъчи да си събере клиенти. Да не се лъжем какво безплатно може да ни даде една държвна боница, в която се заплаща дори спешният кабинет!!! Бях ходил преди няколко години вечерта в спешният им кабинет, защото ми влезе нещо в окото. Някакъв специализант чужденец ме прегледа, защото се оказа че лекарят титуляр идвал само за както казаха за важните случаи. Да не говорим че още в началото ми казаха че трябва да платя 25 лв, въпреки че съм здравноосигурен! Иначе да съм си заминавал и да дойда на другият ден по каса с направление и то само 2-3 часа интервал за целият ден. понеже видяха че им се навъдиха много конкуренти и хората бягат от тях та решиха да си измислят трикове за привличане на парички. То не че по частните не те гледат като чувалче с пари . Та сега ми е много интересно кое ще им е безплатното сиренето в капана ли?
16 фирми в надпревара за поддръжка на пътищата във Варна
2012-03-11 11:48:45
Коментар: Статията трябваше да се озаглави- 16 фирми в борба за парче от баницата на Киро. Киро, кмет некадърен така се надявам поне един път да влезеш в този сайт и да прочетеш мнението на варненци за теб.

«414243444546474849»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook