Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на BR BR

«12»

Понеделник е неучебен ден за цялата страна
2017-01-08 18:33:47
Коментар: Утре е нормален учебен ден за учениците в гр. Аксаково. Учебните занятия започват в 7:30 ч. (-16 градуса), въпреки призива на РУО да започнат в 8:30 ч. и въпреки бедственото положение. Коментарът е излишен !
Учители от Автото: РИО – Варна се опитва да прехвърли отговорността за собствените си грешки върху нас
2014-05-15 20:29:55
Коментар: Естествено,че рибата се вмирисва откъм главата.
Новата директорка на Автото във Варна стегна редиците
2014-03-19 22:22:03
Коментар: Много медийно внимание към това училище.През последните 10 години РИО-Варна не се сещаше,че въобще съществува.Кога ще се накажат главните виновници? Директорът,пом.директорът?Единият го наградиха с пенсиониране и 6 заплати,а другата избяга и се покри.Кога ще се потърси отговорност и от експертът професионално образование в РИО-Варна,който отговаря за това училище?Най-лесно е да се обвиняват учителите ,защото продължават да стоят на местата си и да поемат негативите.Но нали знаете,че рибата се вмирисва откъм главата.
Ученици рискуват живота си в порутено общежитие към Автото във Варна
2014-03-19 22:00:07
Коментар: Във всички средношколски общежития в града може да се настаняват ученици от всички държавни и общински училища,тъй като и Автото и Механото са държавни училища това е ПОЗВОЛЕНО.В това общежитие МТБ е и на двете училища така,че драги "журналисти" може към заглавието на статията да добавите и Механото,за да е честно все пак.Предписанията на РЗИ важат и за МЕХАНОТО!Защо не проверите как възпитателите на Механото се грижат за възпитаниците си?Как изчезват за часове,за да извършват частната си зидаро-мазаческа дейност.Как си съхраняват в мазата бидоните с ракия и т.н ит.н.
Ученици от Автото във Варна получават оценки, въпреки че трайно не ходят на училище
2014-03-12 19:08:54
Коментар: Whysont много детайлно си запознат с това какво правят учениците от ПГМТ.Може би им правиш компания? А що се отнася до т.нар."оздравителна програма"на г-жа началничката - Генова е ясно,че няма как да успее.С действията си новата директорка доказва ежедневно,че нейната задача далеч не е оздравителна,а ликвидаторска. Нека РИО започне наистина да оздравява,а не непрекъсната да се изявява по медиите.Явно г-жа Генова по цял дава интервюта и не и остава много време за работа.То не бяха телевизии,радиа,преса.

«12»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook