Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на blackmore

«303132333435363738»

21 акта за тютюнев дим издадоха във Варна за година
2015-03-07 18:14:06
Коментар: Много сме зле. Пуши се НАВСЯКЪДЕ!!!!!!!!!
Заведение за хранене във Варна отнесе предписание за пушене на закрито
2015-03-07 18:06:46
Коментар: Съжалявам Никой, но не съм съгласен. НАВСЯКЪДЕ в Европа, където има забрана тя се спазва. Казвам навсякъде, защото съм бил в почти всички европейски държави и съм го виждал с очите си. За пушачите да излязат и да изпушат по една цигара за 2 мин на чист въздух не е като да седят два часа постоянно на студа нали? Истината е, че за 20 мин общо пушене цигари на 2-3 часа прекарани в бара всички страдаме. Съгласен съм, че глобите и най-вече контролът тук не е ефективен (корупция), а не че собствениците предпочитат глобите- виж в статията, която коментираме - ЕДНО заведение е с предписание. С ПРЕДПИСАНИЕ!!! А ако заведението си заслужава- вярвай ми, всеки ще се съобразява със забраната. Справка- Нова Телевизия и Кошмари в кухнята. Зле е, много зле... Беден народ без идея за почти нищо.
Заведение за хранене във Варна отнесе предписание за пушене на закрито
2015-03-07 17:11:06
Коментар: Никой- как съм се чувствал според теб? Ходих в залите за непушачи, макар че в повечето барове това бяха тъмни кътчета, неотоплени или често до входната врата на бара, където все вееше. Помня и времето, когато се пушеше официално на закрито- как се прибирах вмирисан на пушек, дрехите отиваха директно в пералнята, а после два дни синвадех сажди от носа. Това един пушач не може да го разбере. А и тогава законът беше друг. Сега законът е на моя страна, но аз пак си седя у дома.
Заведение за хранене във Варна отнесе предписание за пушене на закрито
2015-03-07 15:59:21
Коментар: Аз съм сезирал Господарите и чакам вече реакция. Довечера ще снимам и клипове в заведения. Сезирал съм и МЗ, но от там все още няма реакция. Но съм викал и инспектори и 10 мин след като съм се обадил всички чашки-пепелници бяха стриктно прибрани от масите в заведението. Смешна, ама тъжна работа...
Заведение за хранене във Варна отнесе предписание за пушене на закрито
2015-03-07 15:53:41
Коментар: Вие шегувате ли се? Навсякъде се пуши повсеместно и е ясно, че забраната не се спазва, а инспекторите взимат пари. Да проверят нощните барове, че дори и в Хепи и Капитан Кук. Срамота! Спрях да ходя на бар, защото цигарите не ми понасят вече и се оказа, че спазвайки закона си седя у дома. Проверете Синг ит на базар Левски, Музика Е под ФК, Старс на покрива на хотел Черно Море, Пенч'с и къде ли още не. Пуши се НАВСЯКЪДЕ!!! Ние сме очевидно болен и мързелив народ, след като навсякъде в Европа могат да спазват забраната, а ние се държим като мърши.

«303132333435363738»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook