Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на XVisible

«123»

Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 09:58:42
Коментар: Да всички защитници на ваксини - Lethal Injection - History of vaccination - http://youtu.be/zW3HaN8rpkI - 1:32h Определено това е най-добрият филм, на който съм попадал! Казвал съм го и преди. Доста работа има още по него, но бавно и славно напредвам ;)
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 11:00:56
Коментар: gerda, не е точно така, въпреки че и това е вярно - упойките имат странични реакции, но често без тях просто не може... Ваксините обаче, освен че са най-големият удар върху човечеството, нанасят трайна вреда върху човешкото тяло е намалят качеството на живот докато е жив човек (няк'ви си 50-100 години)
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 00:21:29
Коментар: За Synflorix:гърчове без температура или дължащи се на повишена температура (треска) обрив, уртики, алергични реакции като кожен обрив или алергии. Бустер дозите Synflorix може да повишат риска от нежелани реакции. Всички листовки могат да бъдат намерени тук vaksinite . info Продължаваме... "не, няма риск от имунизация" така била работата значи, Кунчев, ходи да съдиш сега тези медици, които са написали горните "лъжи"! "За последици изобщо не може да се говори, последвано от "Ако говорим за отделни случаи, да, води се..." - Е, при мен е МС, при други аутизъм, трети умират!... Изморявам се като слушам...
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 00:20:53
Коментар: Цитирам за ваксината против Хепатит Б: Нарушения на имунната система: анафилаксия, серумна болест, лимфаденопатия. Нарушения на нервната система: замаяност, главоболие, парестезия.синкоп, парализа, невропатия, неврит (вкл. синдром на Guillain-Barre, неврит на n. opticus и мултиплена склероза), енцефалит, енцефалопатия,менингит, гърчове. Съдови нарушения:хипотония, васкулит. Гръдни и медиастинални нарушения,бронхоспазъм. Стомашно-чревни нарушения: Нарушения на чернодробно-жлъчната система нарушена чернодробна функция. Нарушения на кожата и подкожната тъкан уртикария, ангиоедем, erythema multiforme. Нарушения на мускулно-скелетната система и съединителната тъкан артралгия, миалгия, артрит.
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 00:19:36
Коментар: И д-р Кунчев, не мислете, че това е мода! Това за мен е по-скоро негативната страна за вас на иначе полезният за пропаганда Интернет. И не, аз не принадлежа към никаква религиозна група, а просто следвам една единствена сила и тя е природата! Никога, ама никога не се заразяваш с 5-7 или 12(!) болести в природата и никога това не става интервенозно, пропускайки всички защити на човешкото тяло - нос, сливици и пр... Съгласен съм с "всеки решава какво да прави със собственото си здраве" без НО... Другите нали са имунизирани?! Супер ваксина, която те защитава само когато няма опасност от заразяване ;) Имунизацията е право и не е задължителна, но какво да правят над 90, дори 99%, които ходят на работа и не пускат детето на градина или спират детските? Ваксините се правели в цял свят и изключително малко и ЛЕКИ реакции... О, но господина отварял ли е листовките, за да види какво пише примерно на тази за Хеп. С или други? Цитирам: "Страничните реакции, които могат да възникнат след ваксиниране, включват: гърчове и епилепсия, перманентно мозъчно увреждане, животозастрашаващи алергични реакции, кръвоизливи в цялото тяло и мозъка и много други тежки състояния, включително смърт."

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook