Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Mishel

«454647484950»

Депутати напуснаха Парламента за да получат луксозен телефон за подарък
2010-12-02 17:32:22
Коментар: Боже,боже,каква държава сме! Смях през сълзи.
Драконите остават, местят Венера
2010-11-24 09:45:47
Коментар: Визуално също не ми харесват образите на драконите..има толкова много морски символи,които биха могли да подчертават красотата на това място и неговата значимост.Но преди да се впускам в коментариите,реших все пак да намеря обяснение на тези символи и какво точно означават те,може би аз нещо не знам....И ето, какво открих: Обща символика: Драконът е митично чудовище, присъстващо в културите на почти всички цивилизации. Като демоничен символ той се отъждествява с образа на змията. Думата "дракон" идва от гръцката DRAKON, произхождаща от DERKOMAI, със значение на "гледам", "фиксирам с поглед". Действително, някои дракони се характеризират със своя страшен поглед, като Горгоната Медуза, която според легендата вкаменявала с поглед. В библейските и християнските традиции драконът е олицетворение на Антихриста, въплащение на Сатаната и варварщината (виж Новия Завет, Окровение на Йоана, гл. 13). Драконът неслучайно е почитан в Китай, където му придават особено място и значение. Там той е символ на императивната небесна мощ и на царската сила.По тази причина Др. е станал ЕМЛЕМА НА КИТАЙСКИТЕ ИМПЕРАТОРИ,КЪДЕТО Е ПРОЯВА НА ТЯХНАТА ПЪЛНА ВЛАСТ. Всички изброени митични драконоподобни чудовища символизират опасности от различен вид, с които хората и героите трябва да се сблъскат и да преодолеят!!! И СЛЕД КАТО, ПРОЧЕТОХ ТОВА,РАЗБРАХ,ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ СИМВОЛИ СЪВСЕМ НЕНАПРАЗНО и много обмислено СА СЛОЖЕНИ НА ТОВА ЕМБЛЕМАТИЧНО И МНОГО ПОСЕЩАЕМО МЯСТО,ВЪПРЕКИ ВОЛЯТА НА ЖИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ГРАД.
Миро разкри далавери с „Евровизия”, трябвало е да спечелим
2010-11-15 09:09:51
Коментар: Български манталитет..където и да отиде българин да се състезава, дали в пеенето,красотата, спорта ...все му е виновен някой друг,но не и самия той. Винаги са сигурни ,че са били "гласени за първо място",но заради това ,че представляват България,не успяват. И са много "знаещи"...всичко за тях е известно още преди конкурсите...Ако трябвало е да спечелят преди три год. с песентта "Вода" защо тогава не са заели второ място...а останали чак на пето?Били "гласени" за победители...високо самочуствие без покритие.
Варна се сдоби със своя Венера
2010-11-05 13:32:13
Коментар: Възпитаните хора не обсъждат подаръците. Фирмата е решила,че иска да направи такъв подарък. Друг е въпросът ,че мястото му не е подходящо. Съвсем по-друг начин ще изглежда скулптурата в някой кът в морската градина...обграден със зеленина.Безхаберие и некомпетентност на общинарите настроиха отрицателно жителите на Варна към скулптурата. Все едно е да сложиш ток и да отидеш да бягаш на стадион ...дали щи изглеждаш добре със стилната обувка..
Петгодишните деца задължително ще тръгват на предучилищна от 2012, решиха депутатите
2010-09-23 16:04:51
Коментар: Я стига с "отнемането на година щастливо детство"! На 5 години детето е напълно готова да започне лека полека да навлиза в предучилищна подготовка. Повечето деца вече на тази възраст проявяват интерес към буквите и четенето. И съвсем нормално е да тръгнат в училище на 6 год. Още повече ,тук в България, децата учат цели 12 години!!! Пълна безсмислица! В 12 клас почти не посещават занятия и става всичко формално. Завършват на 19-почти 20 години училището! Това не е нормално,гледам едни лелки и мъже в училище. И физиологически те вече отдавна не са ученици и трябва да поемат по своя път-продължаване на следване или работа.И двете ми деца започнаха училище на 6 год. Не изоставаха никога,дори напротив-винаги ги стимулирах да изпреварват другите. Подкрепям тази реформа с две ръце!

«454647484950»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook