Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Mishel

«141516171819202122»

Издирват Виктор Янукович за масови убийства на цивилни
2014-02-24 13:41:32
Коментар: Точно това е бил проблемът на Янукович, защото не е прекратил действията на им още в зародиш,до последно на полицаите беше забранено да реагират на агресията от тълпата....
Варненци "обесиха" демонстративно президента на Украйна
2014-02-22 18:34:36
Коментар: ПОДКРЕПЯМ позициите на Спирта, Виктор, Лефера, Драй-айс!!! Радвам се че има хора които имат гледна точка не само от хвърляни лозунги , а имат поглед върху историческите и политическите факти които блъскат тези бандити да унищожават Украйна! Първата крадла и престъпница Тимошенко вече е свободна, и сега ще се окаже че здавето и с вълшебна пръчка се оправи , както беше прикована към легло в най скоро време ще я видим по трибуните ! Да е честито на америка!
Милицията в Киев стреля с бойни патрони, над 60 души са убити
2014-02-21 11:51:21
Коментар: Flame наистина ли си толкова заблуден относно изборите и как се печелят и не само в Украйна,Русия а също така и в България? Освен това Украйна исторически е разделена на две части - на източна и западна. Ако западната и част е настроена към Америка /Брат на Кличко е американски гражданин, дъщеря на Тимошенко също женена за американец и т.н/ , то източната и част искат да поддържат връзка с Русия в момента там стачкуват против ,това което се случва в Киев. Вероятно единствено решение е Украйна да се раздели, но това определено ще бъде в ущърб на държавата.
Милицията в Киев стреля с бойни патрони, над 60 души са убити
2014-02-21 09:33:02
Коментар: А дали в демократичен САЩ вече нямаше да е дошла националната гвардия и да ги унищожила? Как би реагирала американската армия на унищожен свой БТР... Тия полицаи в Украйна са безумно храбри и търпеливи! По мен ако хвърляха павета едва ли щях да съм токова сдържан!преди няколко години подобни дивяха в англия - Камърън каза че ше викне армията да ги стреля с танкове и картечници. А сега същите дават "мъдри" съвети за мирни преговори. Голям мерак към Украйна, само че забравят ,че украинците не са кукли на конци ,като теб Анон! Стой си в мишата дупка и яж френски картофи и турски домати и се радвай, че си трето качество в Европа и в същото време в пълна зависимост от руснаците и от техния газ и суровини. Да не говорим,че всички строителни компании и магазини щяха да фалират отдавна ако не бяха руснаците тук.
Милицията в Киев стреля с бойни патрони, над 60 души са убити
2014-02-21 08:53:34
Коментар: Тези "мирно"протестиращи са престъпили всички граници! Хвърлени камъни,бомби,стреляне по полицаите,които само със щитовете се отбраняваха и през цялото това време нямаха право да използват оръжие..разграбване и разбиване на жилища и търговски площи, подпалване на коли и накрая и разграбване на складовете с оръжие?Сред тях има много алкохолици и наркомани с една дума пълен бандитизъм. До кога можеше да продължава това? Правителство със своето търпение и призиви за диалог развърза ръцете на тези бандити..дори ги амнистираха,което довело до по-голямо безочие от страна на протестиращи.

«141516171819202122»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -30% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook