Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Бичме

«293031323334353637»

И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-19 19:56:39
Коментар: Разстрел за убийците без право на замяна. Знаете ли на месец колко излиза издръжката на такива убийци в зандана на обикновения данъкоплатец?
Русия: Балканите да определят по какъв начин ще се снабдяват с газ
2015-03-03 16:24:07
Коментар: "България тайно и в пълно противоречие със собствените си закони е продала своя територия на търговското дружество "Южен поток България" АД, половината от което е собственост на Газпром. Както вече е известно, на 22 юни, две седмици след като Орешарски забрани дейности за продължаване на проекта "Южен поток" и само ден преди да подаде оставка, Министерството на земеделието продаде 358 декара земя на "Южен поток" за жълти стотинки. Днес става ясно как е направено това и защо цената е като за приятели. Продадените на "Южен поток" земи са били извадени от горския фонд и са били обявени за "урбанизирани територии". Това е станало на 15 юли, девет дни след забраната на Орешарски за действия, свързани с "Южен поток". По-интересното е, че промяната на предназначението е направена, преди самата компания "Южен поток" да поиска това. "Южен поток България" АД е поискала да закупи земите едва на следващия ден - 16.07.2014. Но още преди да е подала заявлението, че иска да купи земите, Министерството на земеделието е знаело, какво ще съдържа то и услужливо е направило от горите "урбанизирана територия". Министър Димитър Греков явно е имал и пророчески способности - ден преди "Южен поток" да поиска земите, той вече е постановил, че прясно урбанизираните горски площи могат да се използват само за газопровод. Освен, че това е грубо погазване на закона, пророчеството на Греков осигурява и милиони печалба за българо-руското дружество. Платените от "Южен поток" 13 195 050 млн. лева са само за земята, която вече е "урбанизирана". Ако министерството беше сменило предназначението на земята след, а не преди искането на "Южен поток", дружеството щеше да плати и за смяната на предназначението. Цената за това обикновено е 30% от стойността на земята. Спестените разходи на "Южен поток" представляват скрита държавна помощ и със сигурност Европейската комисия ще реагира на това. Много е вероятно да започне нова наказателна процедура, коментират Мартин Димитров и Петър Славов"
Подписаха първия договор във Варна по програмата за безплатно саниране
2015-03-03 08:28:15
Коментар: Безплатен обяд НЯМА! Сега ви санираме-от утре дерем кожите. Сметките за ток 400% да се радваме ако не надскочат. Ми тоз заем требе да се връща бе, другари.
Каталог на безумните идеи
2015-02-22 12:41:40
Коментар: Такси да се появят и за всички нецпециализирани автомобили в градовете. 50лв на ден за лек при навлизане от краен квартал към ларгото. И това е чудесна идея.
Варна посреща Новата година със заря и концерт на Део, Миро, Б.Т.Р. и Георги Христов
2015-01-01 09:03:38
Коментар: На топло и сухо е най-добре.

«293031323334353637»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook