Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на plami

«293031323334353637»

Наказаха директорката на „Васил Априлов” със забележка
2014-02-24 18:56:33
Коментар: Ма моля ви се бе!Вие от инспектората сте луди или се правите на застреляни!Цяла Варна знае за издевателствата на Кателиева с колегите,затова,че за 1 год. сменя 70 човека персонал,само вие-входяща поща,неспазване на правилници,дъра дъра.Тъй ли пък един човек не можа да й влезе в ритъма?Хората се разболяват от рак,заради нея-вие забележка.Или ви е страх?Да,да.Май ви е страх за топлите местенца в инспектората!
Допълнителните длъжности в училище ще облекчат учителите
2014-02-24 17:16:25
Коментар: Не ни трябват допълнителни навлеци-ние се справяме.Недейте да ни жалите с крокодилски сълзи.Ако ще правите реформа,да бъде смислена,а не да намерим работа на туй момче.Отвратен съм от политиците.Сега ще намалят нашите заплати,за да има за мамините синчета.Не желаем допълнително бройки в у-щата,които не вършат нищо,а вземат от нашите и беб това ниски заплати.Нали от години тече съкращение,няма работа при нас!Намерете им работа в производството!
Допълнителните длъжности в училище ще облекчат учителите
2014-02-24 17:09:15
Коментар: И да знае си мълчи?Всеки ни контролира,откъде ли не.Сега и стажанти ще мъкнем на гърба си.А кой бърка в лайната,кой всеки ден гълта вирусите на сополанковците-учителя.И много моля-не завиждайте на голямата отпуска-тя е изстрадана с много нерви.Помислете за ранно пенсиониране,защото в нашето у-ще се разхождат ракрачени дърти учителки,които вземат пенсия но не напускат работа,щото не се живеело с една пенсия.
Допълнителните длъжности в училище ще облекчат учителите
2014-02-24 17:03:00
Коментар: Говоря това,защото сърбаме попарата на Община Варна.Щом са решили на всеки учител да има секретарка,ще го направят.Ние учителите не искаме в клас да има деца със СОП.Те пречат на работата.За тях трябва специални у-ща и специалисти да работят с тях.Всичко друго е мъка и неефективна работа на ресурсните учители.Знае ли г-жа Широкова,че учителите от Ресурсния център са само консултанти.Те играят с децата на компютърни игрички,а не им помагат в конкретната уч. дейност?
Допълнителните длъжности в училище ще облекчат учителите
2014-02-24 16:56:19
Коментар: Аз съм учител в централно варненско училище.Тази госпожа от София иска дз прокара политиката на БСП,която обеща 250 хил. работни места.Да но не в администрацията.Общините да спрат да се месят в образованието,защото там са най - сладките чисти парички.Не си назначавайте отрочетата на измислени длъжности и не натискайте директорите на у-ща да измислят длъжности специално за децата ви!

«293031323334353637»

VIP
Купувам земеделски земи
Купува земеделски земи и идеални части на най-високи цени в област Варна, област Добрич, област Разград, област Русе и област Търговище. Безплатна консултация и съдействие при изготвяне на документи...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook