Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на plami

«192021222324252627»

РИО-Варна: ОУ „Захари Стоянов“ ще трябва да редуцира приема си
2014-05-09 14:18:49
Коментар: Добрутро Станке!Отдавна трябваше да им сложите ограничение в приема.Каква е тази масова психоза,да се изтъкват няколко училища във Варна като елитни,а останалите-масови,цигански,неперспективни.Всички основни училища в страната подготвят еднакво своите възпитаници,защото разполагат с еднакъв ресурс.Защо децата от Виница се записват в "Захарито",при положение,че имат прекрасно у-ще?И никой не реагира!Не важи ли правилото за райониране?Или едни уч-ща да са празни,а други да се пукат по щевовете!Нека да се тъпчат,а в кварталните училища нашите деца да учат спокойно!
42% от хората в България се пенсионират предсрочно
2014-05-09 14:07:05
Коментар: Ранното пенсиониране създаде възможност млади хора да получават и пенсия и заплата.Това е много лоша практика,защото военни,учители,полицаи,излизат рано в пенсия,но не си стоят в къщи,а работят на държавна работа,като по този начин не освобождават раб. места за млади специалисти.И младите като нямат работа в Б-я,отиват да берат ягоди в чужбина.Така си прогонихме утрешните трудови резерви,кадърните ни млади деца,да ги лашкат дъртите западни капиталисти.И тази тенденция продължава.Против ранното пенсиониране съм.Дори съм изобщо да не се пенсионираме,като в Япония.
Издирват шест деца от Варна
2014-05-08 19:00:05
Коментар: Всекидневно общувам с такива деца,защото училището в което работя е станало абонат на дом"Гаврош".Защо не ги карат/с микробус ги разнасят по различни у-ща/ в централните у-ща,а ги тъпчат в периферията на Варна.Никой не ми иска съвета,те са изпечени крадци,просяци,манипуланти.Адски лигави,нагли и жестоки,защото знаят,че лелките от дома ги защитават.Аз съм мъж и няма да продължавам повече с клюките.
Кметът на "Младост" се заема с незаконните къщи в Максуда
2014-05-08 14:54:22
Коментар: А да видим какво ще направи кмета с "Максуда"!Нищо!А в кметството изобщо не са за оплакване!Целия сеир е за да възложи поръчка на техен човек поремонт и оборудване на канцелариите.
Издирват шест деца от Варна
2014-05-08 14:49:13
Коментар: Ако бяха деца от нормални семейства,полицията изобщо нямаше да си мръдне крака,а щеше да излезе с някаква информация ,че всичко е направено според закона.Но това са деца от социален дом и целия ресурс се хвърля,за да си оправдаят заплатите господата от всички държавни институции.Защото знаят,че ще бъдат разпънати на кръст,заради 4 разгонени копелдачки.Майките им са ги оставили,не се грижат за тях и кой знае къде раждат още чаавета,но хуманната държава Б-я пръска пари за тях.Държавата-това сме ние!Ние храним тези мекеренца,издирваме ги ,а те кой знае къде се шиботят!

«192021222324252627»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook