Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Yoda

«4748495051525354»

Право на отговор: "Сапко" – морски компании
2012-06-07 23:23:52
Коментар: Неприятна изненада също може да се окаже, ако ти обещаят голям бакшиш, а като отидеш се оказва, че всъщност не е чак толкова голям. Това мошеничество ли е? Само на Договора може да се разчита със сигурност а бакшиша е нещо като допълнително възнаграждение. Устното обещание няма голяма стойност. Хората се променят финансовото състояние на фирмите също се променя и правилата се променят, някой може да е имал "стара" информация, но после са се завъртели нещата и нещо се е променило.
Право на отговор: "Сапко" – морски компании
2012-06-07 23:09:22
Коментар: Нямах предвид за финансови инциденти, Повечето агенции си вземат комисионните, това е нормално, но на някои са толкова нереално завишени, че в срванение с тях на САПКО са направо жълти стотинки. За неприятни инциденти имах предвид, че компанията няма как да знае, с какъв колектив, ще се случи да работиш и какво ще е ръководството, това са част от рисковете, които всеки сам си поема, възможно е условията да не са очакваните и тогава стават проблемите.
Право на отговор: "Сапко" – морски компании
2012-06-07 22:31:34
Коментар: не си права angi_1, това че някой търсят под вола теле си е тяхна работа, Когато си видиш контракта никой не те кара да го подписваш насила. Значи ако се съгласиш на условията а после вземеш да роптаеш, че виждаш ли много била работата а парите малко сам си си виновен, И после започват ама те ми казаха така а то излезе инак, ами като го няма черно на бяло в контракта така е. Позитивното мислене е добро нещо, но не е достатъчно.
Право на отговор: "Сапко" – морски компании
2012-06-07 22:27:10
Коментар: angi_1, ако за САПКО казваш, че са мошеници, значи другите направо са убийци, изнасливачи, и рецидивисти. Във Варна е най- стабилната морска агенция, и ще продължава да бъде, защото хората му имат доверие. Понякога се случват неприятни инциденти, съгласен съм, но това го има във всяка друга подобна фирма. Винаги има непредвидени обстоятелства, които компанията посредник няма как да предвиди.
Част от България е наша, учат турските ученици
2012-06-07 08:11:12
Коментар: Не се връзвайте на коментара на Гочев, той просто ви провокира и дразни да ви гледа сеира. Иначе го познавам доста кадърен инженер е. но характера му е такъв. ;)

«4748495051525354»

VIP
Земеделска земя Балчик
Продавам 4 декара земеделска земя с договор за аренда в Кооперация Черно море, в местност Варненско шосе/ляво-дясно. Цена по договаряне...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook