Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Yoda

«303132333435363738»

"Свидетели на Йехова" във Варна нашарени със "Смърт. Не ви искаме в България"
2013-01-24 20:33:32
Коментар: Силата, овладейте силата! :)
17-метров кръст ще свети от Галата
2013-01-11 12:19:37
Коментар: За да внеса малко повече яснота по въпроса, съм длъжен да спомена, че всъщност идеята за кръста е инициирана от протестантската общност във Варна, Всъщност Евангелските Пастори на града от преди повече от 10 години ходят там да се молят за града ни. Тогава още не е имало нито панорамна площадка, нито нищо. Даже идеята за панорамната площадка мисля че е тяхна. А после виждайки ползите за града ни градоначалникът и Негово светейшество Кирил са удобрили идеята. Верно е че ще се изхарчат пари, но тази сума е нищо за богатите евангелски църкви. А каква е ползата от кръста, това вече може да породи полемики и спекулации. За пример мога да ви дам Бразилия Статуята на Исус на хълма в Рио де Жанейро. На пръв поглед изглежда не нужно разточителство, на не толкова богатата по онова време република, но я ги вижте сега колко са добре бразилците икономически. Така че според мен е добре да има християнски символ над града ни, това създава добър имидж на нацията ни като цяло, дано и Господ да ни помага, та като гледаме кръста да се сещаме за Него какво е направил за нас.
Росен Плевнелиев: Да бъдем трудолюбиви и честни, да загърбим лошото
2013-01-01 14:56:49
Коментар: Вярвам, че бъдещето принадлежи на образованите, на предприемчивите и на тези общества, които изграждат държави, базирани на работещи институции и споделени ценности, а не на очакването, че някой друг ще ни реши проблемите. Общества, основани на доверие между хората, в които се помага на тези в нужда, но и се създават възможности за всеки да успее. С една дума " Да се запретнем и да работим, защото никой няма да дойде и да ни оправи, докато не се хванем и сами да се оправим, така че смятам че каза, нещо ново и според мен си е напълно в негов стил. Така че никой не му е писал посланието смятам, че сам си го е писал, да се надяваме да е добър президент по-добър от предшествениците си! Пожелавам на всички една по-добра и успешна година за всички!
Игнажден - каквито гости - такава година
2012-12-20 13:00:26
Коментар: Не е точно така Gevich, Иди в моловете и виж какво правят "бедните" да видиш, че почти няма места по заведенията и в паркингите особено в събота или неделя. Не ни е беден народеца, но е свикнал да се оплаква и да завижда, когато види някой с 2 лева повече от него или с по-нова кола. Иначе празникът си е хубав, и традицията също, нищо, че покрай светеца и ненужни суеверия се пробутват на лековерните, които струва ми се и той самият не би одобрил. ;)
Руска водка спаси от измръзване два слона в Сибир
2012-12-16 14:14:51
Коментар: Голяма сила има в руската водка ;) с нея шега не бива.

«303132333435363738»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook