Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Бургаския

«23456»

Бургас „морска столица“ – смешно, жалко и обидно
2012-05-30 14:04:46
Коментар: Lora, звучиш като отегчена чиновничка на която, системата всяка вечер казва НЕ. Моля те малко по- кротко с обръщенията, не виждам нищо лошо в коментара ми по- темата. Целия ми живот е минал по морето. За мен също е изключително важно Варна да преуспее. Не дрънкай глупости за сто годишни истории и какво са ми казали баба ми и дядо ми, тъй като си нямаш представа какви са и какво са направили. Коментирай по- темата и залягай над учебниците.
Бургас „морска столица“ – смешно, жалко и обидно
2012-05-30 07:46:32
Коментар: Като гледам коментарите си мисля, че ситуацията във Варна е такава, каквато гражданите заслужават. С вирнато носле и с приказки от типа "ей ся ши видите кво ши стане" нищо не става. Тук се говори за някакви истории ,традиции и тем подобни глупости...ами продължавайте да се мислите за центъра на света, обаче разберете че, света не знае за вас. Не знам дали Бургас трябва да бъде морска столица...хубав град е, не му е необходимо чак морска столица да стане, лошото е , че Варна от 10 години е на светлинни години от описанията за добър град за живот. На мен ми се иска Варна да успее да излезе от калното дере в което се намира заради приятелите и семейството ми, заради децата ,които живеят и ще живеят тук. Другото са простотии и празни приказки на огорчените селяци от кварталите. На тях ще им кажа - Марш в Добрич и Долно Езерово.

«23456»

VIP
Купувам нови или стари изделия от Злато или Сребро
Купувам нови или стари бижута и други изделия от Злато или Сребро, техника или други вещи. Може да продадете нещо с уговорка да си го откупите обратно като срока и неустойката се уговарят в договора (например...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook