Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на АНГЕЛ

«123»

Димо Стоев е кандидатът за кмет на РЗС във Варна
2011-09-02 09:12:11
Коментар: Стоев,че е луд,луд е, иначе какво ще прави при Янето в РЗС?!луд е и че изобщо реши да учавства в тези избори!Няма никакви шансове!Луд е и заради заболяването,което има/в действителност лекувано в психиятрията/Луд е и като вярва,че злоупотребите и далаверитему в Общината няма да бьдат разкрити и да има последствия оттова!Луд е и,че Йорданов ще продьлжава да тьрпи неоснователните му обвинения в обществаното пространство!
Димо Стоев: Кирил Йорданов не е член на ГЕРБ и не е легитимен кандидат за кмет
2011-08-25 00:46:18
Коментар: Много,наистина много наглост се иска Стоев,за да напишеш подобен пасквил! От кога "крадеца вика дрьжте крадеца?!" Или страдаш от известна форма на амнезия или смяташ всички за абсолютно наивни,живеещи на друга планета и непомнещи какви ги вьрши в Общината?! Предлагаш да си кажем"доброто,лошото,критичното".Защо на започнеш сьс себеси? Кои са корупционните схеми,в които учавства ти самия? Какви са %,които прибираше? С колко имота се сдоби по време на пребиваването си в Общината? Да не се окаже обаче,отговорите на тези вьпроси, да доведе до сезиране на някой органи ,като Данс! Затова ,ако имаш достойнство и чест....и малко мозьк,замьлчи!
Павел Димитров: Димо Стоев е изключен от ГЕРБ заради грубо нарушаване на устава на партията
2011-08-22 00:33:44
Коментар: Явно истината МНОГО дразни:))) и боли!Ако четяхте,вместо само да пишете,щяхте да знаете,че самия Стоев наивно си призна преди време, намеренията си да стане шеф на Нап и това,че му е било обещано мястото там.ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е,ЧЕ ТОЙ БЕШЕ ПЛАТИЛ ЗА ДА СТАНЕ ШЕФ НА НАП,НО ПАК НЕ ГО ОГРЯ!И сега гроздето е кисело,защото е високо:))) А относно нивото му,не ме разсмивайте....нарицателно е ....Кажи Димо Стоев и повече не го обиждай! А относно какво би правил в Нап-отново далавери,корупционни схеми,както и досега.Той единствено тава може! Наградите,които непрекьснато афишира междувпрочем си ги купи сьщо,те имат стойност единствено за него и заблудените!
Павел Димитров: Димо Стоев е изключен от ГЕРБ заради грубо нарушаване на устава на партията
2011-08-21 16:13:26
Коментар: Малко закьсняхте с изхвьрлянето му,даже по добре изобщо да не го бяхте приемали!Стоев си е точно за РЗС!Вьпреки,че след провала си на изборите надали ще остане там! Гьрнето-Яне си намери похлупака-Димо!И двамата еднакво луди,еднакво смешни,обвиняващи и плюещи всеки и всичко:)))и единсвено поради факта,че никой не ги приема насериозно,още не са си изпатили за дивотиите,които вьршат!
РЗС: ГЕРБ подкрепя Димо Стоев за кмет на Варна
2011-08-21 15:59:38
Коментар: Павел Димитров явно трябва лично да информира В.Томова,за да спре да плещи глупости:))),но май и тогава няма надежда,тя пак ще си измисля подобни небивалици! На всички в града е известно,че Стоев за нищо не става и е "бита карта" открай време. При това Кмета дори още не го е нападнал с подобни вьпроси/,а сьс сигурност има такива, на които Стоев доста ще се препоти,защото и доста се е поизцапал докато е бьркал в "кацата с мед". Но какво ли разбира пьрвосигналната,глупава Стоева тиква,убедително подкрепяна от лудото Яне?! Навремето Кмета изгони Стоев от Общината,после това направи и хубавата му сьпруга Бояна,сега сценария се повтаря и с Герб,предстои провала му и на изборите!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Бойлери
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook