Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на good_luck

«161718192021222324»

Протест срещу високите цени на горивата ще се проведе днес във Варна
2012-02-26 10:08:33
Коментар: ЕС само докара България до мизерия и нищета! Не знам какво да кажа, Европа тотално се уля и изложи пред целия свят! Къде се чуло и видяло за такава дискриминация по света на съюзи?! Всички държави по континентите, които са в един съюз имат еднакви привилегии и еднакъв стандарт! ЕС си гледа само интересите, иска цените в България да са като в Европа(дори по-високи, ходил съм в Германия, Австрия, Франция, Англия, Испания - там повечето неща са много по-евтини от тук), а заплатите, питам аз ??? Защо заплатите не са европейски, защо ЕС никога не е повдигнал тази тема? Защо ли? Защото не им е по интереса на мизерните европейци! Европа е красив континент, но заради политиката и няма да остана тук! Или САЩ, или Австралия, или Канада! Нека мюсюлманите да завладяват Европа, поне те да я оправят, Бог си знае работата, всеки рано или късно си носи кръста!!!
Билетите за автобуса само от касов апарат
2012-02-26 10:00:06
Коментар: Gevich-питаш колко хора ще останат без работа? Ами докога "Градски транспорт" ще се оплаква от заеми, имаш ли си представа колко пари отиват за заплати на тези кондукторки, които само разпръскват приятни миризми, ''учтиво'' поведение и ''подробна'' информация... Не е нормално една кондуркорка като я питаш "ще ми кажете ли къде да слява" или "ходи ли автобуса до..." да ти каже "Съжалявам, това не е моя работа" или с един доста ''приятен'' тон да каже "Не знам"
Норвежци се оплакват, че в българския хотел, в който били настанени, имало много българи
2012-02-24 08:13:01
Коментар: Айде, айде... Не ги защитавайте... Защо идват в Източна Европа, а не си стоят в слънчевата и топла държава лятото? Идват само за алкохолен туризъм и въпреки всичко, пак имат претенции! Те това е да си нагъл европеец! Радвам се, че сме с източно-европейски манталитет! В тяхното лице няма никаква живинка, те са като изпити просто, да не говорим колко са ограничени и необщителни, дори към себе си, не ми ги хвалете!!
Прогноза за времето - 12 февруари
2012-02-12 08:25:54
Коментар: СладолеТке, изтърка се вече с този правопис ;))
Варненци излизат днес на протест срещу АСТА
2012-02-11 10:44:52
Коментар: Само думи, думи и думи, а действия ??

«161718192021222324»

VIP
Набираме охранители
Набираме охранители за гр. Варна и региона. Добро заплащане, трудов договор, осигуровки, постоянна работа! Свободни позиции: Автопатрули в охранявани от нас обекти. Пропускателен режим в обекти на триторията...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook