Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Varna 38

«1920212223»

"Възраждане" блокиран от снега, пътищата се лугират без да се чистят
2012-12-20 21:41:33
Коментар: Улица 'Блян' е невероятно натоварена пътна артерия, с минаващи стотици МПС-та в минута и хиляди минувачи. И ти да видиш, не била почистена! Ами да се засрамят кметове и зам. кметове, че и други и да се вземат в ръце! От утре поне два снегорина и около 50 души с лопати да дежурят денонощно и да не дават да падне дори и снежинка, защото иначе се нарушава спокойствието на живеещите там и всичко се превръща в 'ад'. Предлагам на съгражданите си още от тази вечер да започнем да даваме доброволни дежурства на ул. 'Блян', с лопати в ръка. И, SNEGORIN, точно от такива, като теб ме е срам! (За правописа ти без коментар...)
"Възраждане" блокиран от снега, пътищата се лугират без да се чистят
2012-12-20 00:52:04
Коментар: Да Ви кажа честно срам ме е, че живея с Вас в един град. Падна малко сняг, стана студено и тръгнахме да търсим виновни, че е дошла зимата. Ад било, децата пуснахме до първа пролет във ваканция... Засрамете се! Вземете да си сложите зимни гуми, да се научите да карате и СПРЕТЕ да мрънкате! Не може да плащате 67 винетен стикер, 15 данък на общината и да искате сух асвалт декември месец, няма такова нещо! Да не казвам голяма дума, но цял ден карам из града, ами... кара се и при това съвсем нормално. НЯМА да се "оправим" докато винаги търсим виновните без да виждаме, че това сме НИЕ!

«1920212223»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook