Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на tanqludoto

«12»

Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-26 19:58:13
Коментар: gerda много смело коментирате полиото, а не можете да излезете с реални цифри (раелни на практика няма),защото не са много децата по документи, които имат ДЦП точно заради полиото! А в картоните им не го пише, защото една голяма част от лекарската гилдия неискат да го документират! Има лекари и лекари! Едните са съвестните, които си вършат качественото работата (те останаха малко), а другите ни карат да тъпчем децата си с какви ли не отрови (и не само децата)! А като не им вървиш по акъла (защото видиш ли били специалисти) те изкарват лош родител и прочие... Стига сте сравнявали антибиотиците и ваксините, защото едното е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! И като сте такива защитници моля да ми отговорите: Защо на Аутисти се дават антидепресанти и псохотропни лекарства? Защото аз не виждам нужда от успокоителни, мозъчно стимулиращи и сякакви други унищожаващи детския организъм боклуци!!! Винаги има две мнение по-въпроса, но е коректно да уважите и чуждото мнение, защото едната ДИПЛОМА не ви прави специалисти :)
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 13:44:32
Коментар: А съсипания живот на деца увредени от ваксини, защо не помислите и за тях? Но нали не са вашите, тия кучета ги яли!!!
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-25 13:42:49
Коментар: gerda не е аналогичен! Ако може да се избере дали да легнеш на масата с упойка, за ваксините няма избор! Ваксините са "право", но децата не могат да посещават у-ще и детска градива, което означава, че ако няма кой да ми помага аз съм изправена до стената! Нямам избор! Няма общо !
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-24 22:17:16
Коментар: gerda ето и моят любим въпрос: Ако вашето дете от тези, които са били безвъзвратно засегнати от живото полио (сиреч тежка форма на ДЦП) пак ли ще сте толкова словоохотлив/а на тема имунизации?
Ангел Кунчев към майките за ваксините: Не всичко по форумите е истина
2012-04-24 17:43:51
Коментар: То и за аутизма не пише много в БГ учебниците, но те проповядват какви ли не неща, но пък твърдят, че спектъра е широк :D niki, защо не кажете от живо полио колко деца са увредени тежко? Как ще коментирате децата с тежки метали в организма си, на които обаче не им се признава, че е от ваксини? Или може би ще го отречете, защото така е удобно :)) И не ходя нито по врачки, нито по баячки имам дете с увреждане и съм изчела и видяла доста по въпроса! Така, че спестете си поучителния тон, защото , ако съм слушала всички „специалисти” детето ми от 10 години щеше да е на антидепресанти и успокоителни!!! Информирала съм се и смятам, че имам повече против за някои от нещата, които лекарската гилдия се Опитва да оборва!

«12»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook