Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на lefer5

«123456789»

Бойко Борисов: Ако не ме бяха свалили, Южен поток щеше да се строи
2016-01-03 02:30:07
Коментар: Зравейте и честита ви нова година. Някои заспали гербери май забравиха че ББ и Плевналиев са станали членове на БКП още на 18 години като и до сега не са подавали молби за напускане. май забравихте и , че ББ продаде остатъчните по 33% от държавните ерепета, спря строежа на АЕЦ Б елене и започна преговори с Уестихг хаус за атомен реактор в Козлодуй на двойно по скъпа цена отколкото руската в Белене. Бойко и шишко в комбина се пооблажиха от проекта Южен поток и сега треперят от руското ресто както казва Афера.
Сидеров и Чуколов на свобода срещу по 6 бона гаранция
2015-11-18 18:25:18
Коментар: Някой трябва да потърси и отговорност за този цирк направен от прокуратура и полиция с действията си ,като че ли бяха заловили световно издирван престъпник и направиха толкова безсмислени разходи в момент когато тези полицейски сили трябваше да охраняват границата вместо да помпят мускули срещу двама политически опозиционери на корумпираната власт слугуваща на чужди ,а не на национални интереси.
ЕК няма да ни съди за свръх дефицит
2015-11-18 18:17:08
Коментар: Защо да ни санкционират като печелят от това за наша сметка. Докато ни управляват продажни тикви все повече ще затъваме. Да се тегли заем за да се издържат мигранти и да се строят нови центрове за тях е лудост и изключителна безотговорност и национално предателство спрямо собствения си народ. Време е вече тези да си ходят и да не ни закопават повече.
Намалиха с 2 лева дневния порцион на курсантите от Военните училища
2015-11-18 18:12:42
Коментар: Присадената коса трябва да се взима само от по- умни хора защото иначе действа отрицателно върху мозъчната дейност на получателя. Време е комбайнера министър на МО да си ходи на село за да изкарва някаква продукция в полза роду вместо да досъсипва останалото от армията ни.
Брюксел затяга контрола върху огнестрелните оръжия в ЕС
2015-11-18 18:01:25
Коментар: Аз също съм на мнение, ЧЕ съзнателни и отговорни граждани на страните обучени да боравят с огнестрелно оръжие трябва да имат възможност да притежават такова за да има ПО-МАЛКО жертви при подобни случаи като в ПАРИЖ. Ако такива хора имаха оръжие и бяха реагирали адекватно в такава ситуация със сигурност жертвите щяха да са много ПО- МАЛКО. Престъпници и убийци винаги намират начин да се снабдят с това което им трябва по един или друг начин и точно там трябва да се води борба за пресичане на тези възможности.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook