Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на scents

«12345»

Каменар въстана срещу ромите от "Максуда"
2011-01-30 20:06:17
Коментар: Хора, мен лично ме плаши факта, че една необразована, мързелива и аморална маса застрашително се умножава в нашата страна. Не виждам нищо успокоително в това, че и други държави имат същия проблем. Страх ме е да си помисля, че след време ще се изравним по численост и всеки втори няма да може да си напише името, ще краде, проституира или ще е в затвора. Смятам, че сега е времето, в което трябва да се предприеме нещо, преди да е станало прекалено късно. Според мен, трябва да даваме повече шанс на хората, които искат да се променят и да бъдем безкомпромисни при прилагането на закона за останалите.
Каменар въстана срещу ромите от "Максуда"
2011-01-30 16:56:25
Коментар: Моля всеки дада идей за премахване незаконните ромски гета!!!
Каменар въстана срещу ромите от "Максуда"
2011-01-30 12:45:25
Коментар: Толкова много гледат от запад да интегрираме циганите. защо? Защотоне ги искат при тях. Това ефакт. Никому не е удобно да храни безработни мангали и да им търпи вонята на незаконните бараки, А ние? Ние трябва ли да търпим подобни? Трябва. Защо ли? затова защото толкова години нищо не е правено като превенция на днешната ситуация. Не само това.В днешно врем циганинът има повече права от българин, не плаща, множи се като хлебарка, храни се от данъкоплатците.. И всичко товае защото отсреща няма отпор Наглоста е стигнала предела... Можеби връщане назад нямя. Може би е крайно време да направим нещо. Докога ще търпим?
Каменар въстана срещу ромите от "Максуда"
2011-01-30 12:31:05
Коментар: В една каруца се возели циганин, циганка и малко циганче. Циганинът си кара каруцата и си пее песен. В един момент малкото циганче вижда нещо на пътя и пита баща си: "Тате, какой туй бе?" Циганинът се обръща и залепя страхотен шамар на циганчето и му казва: "Стига бе. Устай баща си да кара коня, да не напрай катастрофата!" След малко циганчето пак видяло нещо на пътя и пак пита: "Тате, какой туй бе?" Историята се повторила със същите поучителни действия от страна на циганина. За трети път циганчето видяло пак нещо на пътя и пак пита: "Тате, какой туй бе?" Тоя път циганката изгърмяла един шамар на циганчето и му се скарала: "Ай, стига ръчка баща си, че да си гледа пътя да не напрай катастрофата бе!" Циганинът се обърнал и натресал на циганката един як шамар като изкрещял: "Стига ма. Устай детето да пита.Как шъ съ научи иначе!..."
Каменар въстана срещу ромите от "Максуда"
2011-01-29 22:26:48
Коментар: ееее къде е Хитлер сега....... много бързо ще реши проблема с мангалите ................

«12345»

VIP
Земеделска земя Балчик
Продавам 4 декара земеделска земя с договор за аренда в Кооперация Черно море, в местност Варненско шосе/ляво-дясно. Цена по договаряне...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook