Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на jozan

«12»

Кирил Йорданов: 4 години не сме вдигнали данъците във Варна
2012-11-26 19:35:02
Коментар: Айде стига сте ревали срещу кмета, лошо управлявал..Ами той толкова години управлява лошо и вие пак го избрахте. Хак да ви е. И пак да го изберете да ви люби отвсякъде.
Феновете на "Спартак"-Варна подкрепиха Кирил Домусчиев
2012-11-26 19:26:09
Коментар: Естествено не любовта към Спартак ще доведе Домусчиев на Коритото. Важна е целта му. Ако обаче мисли само да обиграва "талантите" от Разград, много моля! Нашите таланти къде да играят? Школата на Спартак е в подем и не мисля, че отстъпва на Разград. А и къде повече "материал" във Варна.
Свилен Нейков помага на варненския спорт
2012-06-05 12:46:32
Коментар: Ceco, уточнението ти е важно. Ако е вярно, на "Локомотив" не са ли Инжстрой и присвоената марка "Спартак Варна"? Или вероятно залата за лека атлетика да е още общинска собственост и да става дума за нея?
Свилен Нейков помага на варненския спорт
2012-06-04 18:57:34
Коментар: Свилен Нейков разкри, че министерството ще отпусне 370 000 лв. за закупуване на всички необходими съоръжения за лекоатлетическия стадион в „Младост”, за да може там лекоатлетите да водят адекватна подготовка Ако бъркам, поправете ме. Не става ли въпрос за стадиона в Младост до светофара на Кауфланд? А дали случайно и той не е на ТИМ? И тогава за какви и чии съоръжения говорим? Може и да греша, малко ми е непознат района..
Кабинетът бързал с ремонта на магистралите заради туризма, не заради изборите
2012-06-03 12:48:44
Коментар: „Изборите са догодина, а ние бързаме тази година, за този летен сезон, бързаме всички да пътуваме по-бързо, по-безопасно, Бързаме това лято да няма задръствания към морето, за да подкрепим развитието на туризма”, допълни тя. Нека си припомним: България излиза на Черно море от Дуранкулак до Резово. Морето не е от Обзор до Царево Г-жо (Г-це) Министър, забравихте ли? Ами пътувайте "безопасно" по "Хемус" до Варна та да ви видя тогава..Или край Шумен да си сложим КПП и митница и да приключваме с вас.

«12»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook