Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на IVTICHKA

«234567»

Кръщене
2011-11-08 22:51:19
Коментар: Разочарована съм. Спектакълът няма текст, няма основна идея, няма добра режисура. Актьорите са великолепни и правят каквото могат, но не могат да се справят с НИЩОТО. Защото този път (за съжаление ) Камен Донев не е сътворил НЕЩО. Публиката се изнасяше явно недоволна. Зала 1 на ФК беше препълнена, но СТУДЕНА. Като се дават 15 лева за билет - поне трябва да се стои на топло, нали?
Вход свободен за Панорамата на съвременното японско кино от утре във Варна
2011-10-31 15:38:44
Коментар: Спокойно, хора! Ще върви паралелен устен превод на български език - няма да се чува японски език, а субтитрите ще бъдат на английски. Вече разговарях с информацията на ФК, защото за мен беше нелогично как японска панорама в България ще се прави на английски език.
Театър "София" отлага гастрола си във Варна
2011-10-27 10:34:27
Коментар: За този месец май всичките представления на "Българан" са отменени. Аз също връщах билети. Явно "Българан" си имат проблеми със залата - това е едно на ръка, но постановките не се провалят заради залата, а защото не могат да продадат достатъчно билети. Хората постепенно оскотяват заради недоимъка, малко сме тези, които предпочитаме да си дадем парите за театър или книги, вместо да ги похарчим в МОЛА. Но все пак билетите са скъпи. Когато ходя в София, гледам тези постановки на половин цена. Не знам как се калкулират при гастрол, но дано безспорно интелигентните хора в "Българан" разберат, че трябва по някакъв начин да ни улеснят поне малко с цените. Така и те ще напълнят залата и няма да отменят спектакли със загуби.
Седмицата на руското кино продължава с филма „Брестката крепост”
2011-10-25 11:17:23
Коментар: Снощи бях на откриването и гледах неочаквано добро модерно руско кино - филма "Москва, обичам те". ФК се изложи обаче за пореден път. Зала "Европа" се пръскаше по шевовете. Последните 10 реда бяха запазени за "официални лица", имаше безброй правостоящи. Какво трябваше да стане, че да се отвори Зала 1???
Разиграват отново пожара във влака за Кардам
2011-10-20 10:26:20
Коментар: Това е абсолютна подигравка. Такъв абсурд може да се случи само в България.

«234567»

VIP
Земеделска земя Балчик
Продавам 4 декара земеделска земя с договор за аренда в Кооперация Черно море, в местност Варненско шосе/ляво-дясно. Цена по договаряне...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook