Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на LAVRAK

«789101112131415»

Обществен иск: Площадът пред общината да бъде прекръстен на "Възпламеняване"
2013-03-07 13:14:36
Коментар: По-скоро бих приел Общината да се преименува на Община Покварна-имат една седмица общинарите да решат дали им приляга това име.Оствете момчето да почива в мир,нямате ли друго какво да пишете.
Борисов приет в правителствена болница с високо кръвно
2013-02-26 18:16:27
Коментар: "Ако на света имаше повече хора,които желаят собственото щастие отколкото чуждото нещастие,за няколко години бихме стигнали рая". Не съм фен на Бойко,но от здравето по-важно няма,дано се оправи човека.А вие с вашата злоба ще си останете на дъното.
Плакатът на самозапалилия се Пламен за оставка на Кирил Йорданов е открит у общински служител
2013-02-23 14:40:23
Коментар: дядо,кой ти говори за насилие,защо мислиш,че аз съм някой заблуден хлапак,тръгнал с дружината,с бутилки бира в ръка на поход,без дори да знаят целта на мероприятието.Всички разумни българи,които си търсят правата и искат по-достоен живот тук,се разграничаваме от хайка лапета,търсещи евтини емоции.А това,че ти и още много други българи сте свикнали все някой "от горе"да ви "оправя"-ами 50 години червено промиване на мозъци не са малко наистина..да ама сега "от горе" пак ви чака някоя друга червена рожба/просто друг цвят няма там/ не го ли проумяхте!Може и банално да звучи,но Исландия постигна успех с промяна в системата,затова и по новините не се говори за тази държава.Тук това може да стане ако се отървем от:робската психика,вродената мнителност и пословичната липса на вяра в собствените възможности.
Плакатът на самозапалилия се Пламен за оставка на Кирил Йорданов е открит у общински служител
2013-02-23 12:17:22
Коментар: дядо,със сигурност проблема на Пламен не е бил материален,а по-скоро това,че мисли за съдбата на всички/колкото и странно да ти изглежда това/,а такива,като тебе дето разсъждават "на мен ми е добре,пък другите там да се спасяват..или този щом прави това значи има лична изгода или личен проблем",цял живот обикновено си гният в жалкото си егоистично живуркане.
Плакатът на самозапалилия се Пламен за оставка на Кирил Йорданов е открит у общински служител
2013-02-23 10:37:43
Коментар: Пламен е искал да покаже,че е крайно време всички да си отворим очите,да излезем на улицата и да протестираме срещу лошото грабителско управление,но за съжаление тука е пълно с щрауси,забили глава в пясъка и вирнали нагоре г.за,за да чакат поредния месия да ги "оправи".

«789101112131415»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook