Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Niko

«242243244245246247248249250»

Баща остави дъщеря си да се удави в Дубай, за да не я докосват непознати мъже
2015-08-11 06:17:20
Коментар: Трябвало е да предвидят, че има и такива болни мозъци. Можело е просто да си вземат една "Памела" в спасителния екип, която да "докосва" давещете се от женски пол.
Иван Портних: Докато съм кмет, ромски блок във Варна няма да има
2015-08-10 15:49:16
Коментар: иронски, може и да съм "типичен българин" който само мрънка, но кажи с ръка на сърцето ЛЪЖА ЛИ? Ето ще продължа: 5. Общината изхарчи половин милион за участие в конкурс "европейска столица на културата". Ефекта за града - никакъв. Ясно беше че няма как да спечелим. Каква култура? Имаме един театър с малка трупа където се играят 5-6 постановки, след което се повтарят. Добре че няколко фирми организирят някакви състезания в морската градина, а няколко организации правят представления на сцена Раковина. Друго няма. 6. Стадион Младост. След като го отдадоха на концесия стои затворен. Нищо не се организира - поне да имаше някакви състезания тип каменица фен купа... 7. Надписите "варна 2017" и флаговете по стълбовете. Отново пари на вятъра. Каква е ползата от тях? 8. И като каза за незаконно остъклените тераси. Провери колко струва разрешение за строеж в община Варна, после провери колко е в Русе, в Разград... Ще ти помогна - разликата варира от 2х до 5х. Подобни са и цените на други услуги предоставяни от общината. Сега кажи кой стартиращ бизнес ще избере Варна? Иди в кварталния магазин. Дори хляба е по изгодно да се носи от Добрич, Белослав, В. Търново, Стражица от колкото да се прави във Варна.
Иван Портних: Докато съм кмет, ромски блок във Варна няма да има
2015-08-10 12:13:33
Коментар: Нещото(чудото) "ромски блок" е невъзможно по дефиниция. Просто не може да съществува. Справка: блок 20 в гр. Ямбол. към иронски: Кое е тръгнало напред? Има некъдърно поставени плочки и некъдърно направен център. 1. Застлаха центъра с блокчета, пренареждаха ги няколко пъти. 2. През това време не се сетиха че на никой няма да му се върви по новите блокчета ако отгоре го пече слънцето. Отсрамиха се... с 4-5 дръвчета, които не е ясно колко ще изкарат предвид че под тях няма почва. 3. За да замажат положението поръчаха цветарници. Отново гениална идея. Цветята ще се пекат цял ден на слънце без вода. На помощ идва лелката с 50 метра маркуч и от сутринта до обяд го разпъва по улиците. Е не се ли сетихте една поливна система да направите(въпреки че година по-рано ви оплюхме заради липсата на таква по бул. Владислав), като ще слагате цветарници... или ги измислихте в 99-тата минута. 4. По примера на Будапеща(вероятно и други градове) се монтираха саксии(при нас пластмасови) на стълбовете за улично осветление. Саксиите нямат чинийка за вода отдолу, но за сметка на това имат големи отвори отстрани през които се вижда дребен чакъл. Цветята отново ще изсъхнат за отрицателно време.
Глобиха почивна база край Варна, работила без разрешително
2015-08-08 15:42:02
Коментар: Едва ли е бил недоволен клиент, предвид неоткритите нарушения. По скоро "доброжелател".
Преорганизират движението край Катедралата заради туристически автобуси
2015-08-08 15:39:20
Коментар: И с какво ще помогне това? И в момента десния завой от бул. Владислав в посока Аспарухово е безпроблемен. Какво ще подобри още една свободна лента? ...аааа, ДА! Такситата ще трябва да отидат някъде. Къде, къде? Ами най-близкото място е пред градска болница, където и без това няма място да спреш за да закараш близък на преглед при джипито. Гениален ход, г-н зам. кмете!

«242243244245246247248249250»

VIP
Купувам земеделски земи
Купува земеделски земи и идеални части на най-високи цени в област Варна, област Добрич, област Разград, област Русе, област Търговище и област Шумен. Безплатна консултация и съдействие при изготвяне...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook