Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Clavell

«117118119120121122»

Взривиха автобус с израелски туристи на летище Бургас, има жертви (видео)
2012-07-19 00:38:24
Коментар: Заради такива неонацисти, псевдо-патриоти и крайни ислямисти се случват такива страшни неща по света. Но не бива на агресията да се отвръща с агресия. Такива хора трябва да се лекуват. Както онзи масов убиец от Норвегия искаха да го изпратят в болница за душевно болни така и тези хора също. Те не са зли, те са психично болни и не са способни да изпитват емпатия към други хора. Може би са били малтретирани или са им промили мозъците но те са жертви. Всички сме хора и не бива да се отнема човешки живот, независимо колко обосновано може да е то. Крайно време е да се забранят крайния ислямизъм, нацизмът и национализмът из целия свят защото докато продължава да има нетолератни хора разделящи всички човеци ще продължава да има и такава жестокост. В общи линий това е което исках да кажа но разбира се винаги има място за още. Дано да оцелеят тежко ранените и да почиват в мир покойните. Извършителите ще си получат заслуженето но не бива да постъпваме като тях защото може и невинни да загинат ако действаме прибързано.
Родители заплашват варненски спасители, за това че правят забележка на децата им
2012-07-16 20:38:14
Коментар: @ nestienarka: Точно така! Повечето "спасители" са много неадекватни и непрофесионално се държат че то направо е грях задето им плащат заплати. Една маймуна ще е по-съвестна. Това да отговаряш за живота на толкоз хора не е лека работа. Стресира и особено ако се изпълнява от такива некомпетентни "спасители" лесно може да се влоши обстановката. Ето затова съм на мнение че спасителите трябва доброволци да са и да са повече от един (пастир) за да са наистина ефективни. Но това няма как да стане в текущата ни система на пари и алчност.
Родители заплашват варненски спасители, за това че правят забележка на децата им
2012-07-16 19:02:52
Коментар: Стоката в супермаркетите из Варна е достатъчна да изхрани целия град и областта. Но тя си стои там защото се повече хора имат намалена покупателна способност. Това е недопустимо. Разбирам да нямаше стока (ресурси) като в Соца, а то има но явно липсва акъл от страна на хората.
Родители заплашват варненски спасители, за това че правят забележка на децата им
2012-07-16 18:56:29
Коментар: Най ме дразни това че те спасяват хората за пари, а не доброволчески. В текущата ни система и икономика етиката е на второ място след печалбата и това трябва да се промени. Ако има хора които доброволно да спасяват и да не се тревожат за заплата или как ще се изхранят съм сигурен, че ще са 100 пъти по-ефективни. Но етиката в текущата монетарна икономика никога няма да вземе връх (както и по-голямата ефективност). Ако икономиката ни беше базирана на ресурси и всички получаваха всичко необходимо (неосъществената идея на соца) обществото щеше да е по-гъвкаво в разрешаването на проблемите си. Защото няма да има пари които да го спират от естественото си развитие.
Родители заплашват варненски спасители, за това че правят забележка на децата им
2012-07-16 18:05:49
Коментар: Само на една ОВЦА и трябва Пастир! :] Когато масово хората осъзнаят че не ни трябват нито политици, нито полицай, нито даже спасители да на гледат като бавачки тогава ще настъпи промяна в човешката мисъл. Хората може свободно да живеят (и да плажуват) без пъдари. Достатъчно е обществото да се притече на помощ на бедстващия а не да чакаме някви "управници" и "експерти". Това имам предвид.

«117118119120121122»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook