Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на zori

«123456789»

Българите искат 1500 лв. заплата
2015-05-03 09:03:11
Коментар: Българите в чужбина работят, защото им се плаща според работата, която вършат. Черна работа- ниско заплащане, което пак им стига. Тук се заплаща ниско в почти всички отрасли и не стига. За админ в хотел например искат поне 2 езика задължително и 450лв заплата. Е, който знае поне 2 езика дали ще стои тук за толкова пари? Минимумът в чужбина ще е поне 750-800Е стартово. Моя приятелка реши да се върне от чужбина и поиска 3000лв заплата от мобилните оператори и Хюлет Пакард, отговориха ѝ, че максимумът е 1800лв до 2000лв. Избра Германия и в момента е с 9000Е основна заплата. Ето пример как се прогонва един специалист и го оценяват навън. Да не чувам, че плачат как няма кадри. Кадърното си личи, имаме много умни и качествени хора, ами направете нещо, Вие бизнесмени и ги привлечете. Курсовете за чужди езици са пълни, Британика е скъпа и пак групите са пълни. Значи народът учи. И след като го няма в наличност, като Ваши работници значи трябва да помислите как да се синхронизирате с кадърните потенциални работници. Явно печеливши фирми държат ниски заплати. Това е един общ заговор да поддържа мизерията и да ни заливат непрекъснато с нея.
Откриха и четвъртото тяло под руините на хотел "Вероника"
2015-04-10 11:13:35
Коментар: Всички сме виновни, защото позволяваме да ни третират както си пожелаят. Когато осъзнаем силата си, тогава ще можем да ги изметем всички. Някога. Сега ще си измият ръцете с някой и ще се приключи. До следващата трагедия.
Кризата погубва постепенно малкия и средния бизнес в Гърция
2015-04-04 19:56:47
Коментар: И да разкарат чуждестранната паплач, която ги обслужва. Ето готови работни места. На тях не им се работи. Това е истината. Да си развиват туризъм и земеделие. Друго не им трябва.
Ремонтът на варненския център приключва в срок до края на май
2015-03-22 08:33:13
Коментар: Вчера майка и син бяха седнали на пейките до Дупката и обсъждаха колко нищо не е направено, колко е смотана Варна и как всички гледат да откраднат, то мрънкане, то чудо, в един глас на оплаквачки, извиван до фалцет от недоносчето 20 годишно. Приключиха си пакетчетата семки, чийто люспи плюеха по земята, хвърлиха си опаковките пак там, някой от двамата се изхрачи, станаха и поеха към Черно море продължавайки да плюят Варна.
Ремонтът на варненския център приключва в срок до края на май
2015-03-22 08:28:42
Коментар: Кака Пена е гледала миналата година. Тази още не е слизала към центъра. Такова племе сме, хейтърско, такъв център заслужаваме. Како Пено, Димитричке, Вие какво направихте за Варна персонално? Потънали сме в нашата си мръсотия, всеки втори си хвърля боклука и фаса където му падне. Децата ни чупят и рисуват графити, бабички лепят стикери за нощувки и още много примери има. Овце сме и това заслужаваме. На който не му харесва да се връща на село. Преди Вас тук си беше чудесно.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook