Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви

Какво искат да хапват Deep Purple, Mr. Big, Axel Rudi Pell и Accept докато са в България

Петък, 5 Юли 2024 11:31
Източник: Moreto.net   
По-малко от месец остава до четвъртото издание на рок фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley в долината на виното. Тазгодишното издание ще се проведе между 12 и 14 юли, а организаторите вече са готови с всички изисквания на групите.

„Прави особено впечатление, че почти всички групи искат да има пица след края на изпълнението им, така че подготвяме специална пещ, за да имаме винаги прясна и топла пица“, споделят организаторите.

Всички банди са приели да променят изискванията си за конкретни марки вино, които традиционно пият и очакват да опитат селекцията на Midalidare.

Deep Purple държат да се избягва използването на пластмаса и очакват да има кофи за разделно изхвърляне на боклука. Важно за тях е първото им хранене за деня да е Английска закуска, а за бирата имат изискване да е само немска. Техният бар ще бъде допълнен още с бренди, водка, уиски, бяло и червено вино.

Другият хедлайнер Mr. Big имат специално седмично меню, което следват. За съботата, която ще прекарат в България, те очакват местни специалитети, а неделният им ден е отреден за паста. Бандата не иска твърд алкохол, Mr. Big наблягат на разнообразни вина, студени чайове и сода.

Немската машина Accept ще похапват суши и азиатски снаксове. Също така искат да има много плодове, зеленчуци и сурови ядки. Те също няма да пият твърд алкохол, но държат да има достатъчно вино и бира.

SAXON предпочитат сами да приготвят своите сандвичи, като очакват да има разнообразие от хляб, сирена, салами и други, подходящи за целта продукти. SAXON също така обръщат внимание на сладкото чрез голям избор от протеинови барчета и тъмен шоколад. Имат и специално изискване за марката чай, която консумират. Освен него, музикантите от бандата пият още вино, ром и джин.

Axel Rudi Pell наблягат на хлебните изделия, като искат да има много и различен по вид хляб. И те като Saxon обичат сами да приготвят сандвичите си. Имат специално изискване за конкретна марка вода, както и за достатъчно бира и уиски в гримьорните.

Hammerfall са фенове на виното, като държат в селекцията да присъства и пенливо. Очакват неограничено количество газирана вода и витамини, както и шоколад, дъвки и много лед.

Сред изискванията на Beast in Black правят впечатление многото и разнообразни варианти на енергийни напитки и енергийни барчета. Освен бира, вино и уиски, бандата очаква в нейния бар да има и саке.

Delain обръщат специално внимание на здравословната храна. Те очакват много и разнообразни супи и плодове, като имат забрана за всякакъв вид 'junk food’. В менюто им не трябва да присъства и нищо люто.

Сред останалите банди прави впечатление, че Stratovarius искат храната им да е без лук и гъби. The O'Reillys and the Paddyhats ще наблягат на енергийните напитки и бирата. PRIMAL FEAR, освен разнообразни салами и кашкавали, очакват да има и достатъчно количество шоколад, мармалад, мед, както и всякакви други видове сладки. Rhapsody Of Fire са третата банда, която иска сама да приготвя сандвичите си, а Steel Panther задължително държат на топла супа, без гъби и без нищо люто.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Избори
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Най-важното от Варна във вчерашния 3 юли
Четвъртък, 4 Юли 2024 07:28
Ясни са номинираните за „Почетен гражданин на Варна“, предстои публично обсъждане Осем души са номинирани за най-престижното звание „Почетен гражданин на Варна“. Община Варна организира публично обсъждане...
4 юли в историята
Четвъртък, 4 Юли 2024 07:09
1776 г. – На континентален конгрес във Филаделфия е подписана американската Декларация за независимост, която обявява, че Тринадесет колонии престават да бъдат част от Британската империя. 1802 г. – Открита...
Без ток във Варна и областта утре ще са...
Четвъртък, 4 Юли 2024 06:48
Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия във Варна и областта, днес, 4 юли, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: - от 00:05 ч. до 06:00 ч. - гр....
Прогноза за времето - 4 юли
Четвъртък, 4 Юли 2024 06:25
По Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд - купеста. Само на изолирани места, главно по Южното Черноморие ще превали. Ще духа до умерен северозападен вятър, след обяд ще придобие източна компонента....
Смениха областните управители в 7 области
Сряда, 3 Юли 2024 19:08
С решение на правителството са назначени седем нови областни управители – на областите Враца, Монтана, Разград, Смолян, Стара Загора, Шумен и Ямбол, като със същото решение са освободени досега заемащите...
Правителството прие Национална програма за насърчаване на донорството
Сряда, 3 Юли 2024 18:50
Министерският съвет прие Национална програма за насърчаване на донорството и подпомагане на трансплантацията в Република България 2024 - 2028 г. Програмата предвижда да осигури устойчивост на провежданите...
Пеевски: За гласувалите "против" от ДПС ще има последствия
Сряда, 3 Юли 2024 18:34
Вървим към избори, заяви Делян Пеевски, един от председателите на ДПС, веднага след гласуването за кандидата за министър-председател, предложен от ГЕРБ-СДС, в пленарната зала. "България пропусна уникалния...
Убиецът и поръчителят на варненския диджей окончателно влизат в затвора
Сряда, 3 Юли 2024 18:19
Окръжната прокуратура във Варна получи за изпълнение две присъди за поръчковото убийство на варненския диджей Теди, извършено през 2015 г. Те са доживотен затвор за фактическия извършител Константин...
Търси в новини:
2021222324252627282930

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Бойлери
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook