Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на варненец

«123456789»

Във Варна ще бъде отслужена панихида в памет на митрополит Кирил
2019-07-03 12:14:19
Коментар: Светла ти памет Дядо!!!Ти бе винаги толкова близо до хората,че Бог те бе избрал да водиш православна България....човеците не те избраха....и затова Той те взе при себе си да ни водиш там от небето.....Дълбок поклон !!!!!
Увеличават санкциите до 1000 лв. за кучета без повод и намордник
2019-06-21 14:38:24
Коментар: Kогато човек истински обича кучето си и особено разходките с него е длъжен да му осигури спокойствие,но за да бъде то спокойно и хората около него трябва да са спокойни...тоест поводът на обществени места дори и за по-дребни кучета няма алтернатива!Kaзвам го като дългогодишен кучкар...намордника за летните месеци,особено за брахицефалите или за кучетата с големи муцуни е спорен,защото може да доведе до прегряване...Алтернатива са ранните сутрешни и късните вечерни разходки....или избор на по-тихи места.И още нещо,което се пропуска:Всеки,който желае да притежава куче-оръжие трябва да отговаря на изискванията за притежателите на оръжие-със съответното разрешително!
Австралийски щат узакони доброволната евтаназия
2019-06-19 12:25:46
Коментар: "Министърът на здравеопазването Джени Микакос очаква през първата година на евтаназия да се подлага един пациент месечно. "........Това истина ли е?Вече имат и план за изпълнение.... Освиенцим,Треблинка,Бухенвалд....и те са имали такива "планове"...Никоя религия не приема самоубийството,защото и най-тежкият живот е по-добър от най-красивата смърт.... Има толкова казуси,които възникват...Най простия...наследниците ти така да ти вгорчат живота,че ти сам да поискаш да го прекратиш...и те да си получат полагаемото!Освен това е чудесен и бърз начин държавата да се освободи от социални функции...все пак на оня свят пенсия не се получава...И лекарите нямат и не бива да имат нищо общо с евтаназията....в образованието им няма квалификационен курс за палачи.
Зоозащитници правят палатков лагер във Варна, протестът е срещу насилието над животни
2019-06-18 14:28:47
Коментар: Eвтаназията лишава от живот....това просто е убийство!Евтаназия на хора е имало при холокоста в газовите камери...бърза и лека смърт.Евтаназия има и във фермите за кожи ...газови камери за норки...И не е проблема в самата евтаназия,а в мотивите за нея....особено при хора!Като гледам, Виктор си има мотиви за всичко това.
Зоозащитници правят палатков лагер във Варна, протестът е срещу насилието над животни
2019-06-18 12:29:10
Коментар: Само садист може да причини зло на животно. Да се забрани евтаназията!!!-източник на добри печалби за ветеринарите!

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook