Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fido

«123456789»

Правителството предлага обявяване на извънредно положение заради коронавируса
2020-03-13 11:20:28
Коментар: Нинчето пак не си е пила хапчетата днес. Само явно ни спести да ни понапише как е в Англия, дето е мила кенефи.
Емил Кошлуков: Случилото се в „Референдум“ е резил (видео)
2019-10-02 16:31:31
Коментар: Спиндеров от Батака, пак се осира, но такива са политиците в посткомунистическия режим който цари в България днес. То не бяха скандали с журналисти, с полицаи, в самолети, летища. Спиндера си папа руски парички, папа и парички от ДПС, крепи БСП и си снима мадурите на Варадеро, а има и идийоти дето гласуват за него.
Закотвеният във Варна ферибот „Героите на Одеса“ ще бъде приватизиран
2019-10-02 16:25:04
Коментар: Параходство БМФ включваше и 2та ферибота и ветрохода и много други неща, например като: мостчета, кейчета, Варна радио много нещица наследени от соц батака СО Воден транспорт. Също в БМФ останаха част от активите на варненската корабоствоителница, които БМФ купи, а после апортира в новото дружество. Та при приватизацията се изкараха предварително част от тези активи, като фериботите, Варна радио, сгради и други. Та за фериботите, първо пробваха да ги оперират самите БМКЦ, после ги дадоха на БМФ да ги оперира но ту ги спират, ту ги пускат, и те толкова ги надкараха.
Турция спечели битката за "Фолксваген"
2019-10-02 15:52:17
Коментар: Единственото предимство на което можеше да се надяваме беше политическата обстановка в Турция и произлизащата от техния султан нестабилност, човешки права, свобода на слово, демократични права, свободи, султански игри и т.н. По отношение на икономическо и техническо отношение, инфраструктура, подготвени кадри и специалисти с опит, нови такива от университети, пазар за продукция и др ние нямаме и не сме имали шанс. Фолксваген явно прецениха, че политическия, от там икономическият риск си заслужават да инвестират в Турция.
Закотвеният във Варна ферибот „Героите на Одеса“ ще бъде приватизиран
2019-10-02 15:41:36
Коментар: МОрето вие прочетохте ли си заглавието? При пристанище, към пристанище, до пристанище, можеби зад пристанище Варна.

«123456789»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.8 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook