Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nasko

«12»

Плувен комплекс Приморски
2012-10-19 21:20:38
Коментар: Когато, спряха вечерните часове информацията беше, че това е до 31 август. Управата на басейна си носи отговорността за това да спазва поетите си ангажименти. Часове за граждани, събота и неделя има.
Плувен комплекс Приморски
2012-06-19 21:28:04
Коментар: Чл. 4. (1) Висококатегорийната общинска спортна база, (отговаряща на стандартите на международните федерации), стопанисвана и управлявана от ОП “Спортни имоти”, се използва приоритетно за развитие на спорт за високи постижения. При наличие на свободни часове в графика на спортната база в управление на ОП ”Спортни имоти”, тя може да бъде ползвана срещу заплащане от граждани, ведомства и спортни организации. Басейните в комплекс "Приморски" се стопанисват от ОП "Спортни имоти" и следователно са обекти предназначени за спорт за високи постижения. Много е хубаво това, че дацата спортисти плуват в отделни часове от гражданите тъй като се ползват общи душове и съблекални. Това разделяне позволява избягването на достъпа не педофили до нашите деца. Виждал съм как при работно време в събота от 14:00 до 18:00 часа в коридор плува по един гражданин. Спорта за работещи хора се практикува сутрин, и тези часове от 7 до 8 са доста удобни. Басейн "Юлиян Русев" не е предназначен да си правите плаж на него. Той е за граждани, които умеят и имат желание да плуват. В края на месец август отново ще бъдат пуснати и вечерните часове от 18 до 20 часа. Относно химията, която се слага в басейна. Тя се дозира от интелигентни машини, които я разпределят равномерно. Това от своя страна позволява басейна да се изпразва веднъж на 6 месеца. Преди 10 години химията се слагаше на ръка, на втори ден водата ставаше блатно зелена, като видимостта спадаше под 50 см. Басейнът се празнеше на всеки 10 дена и около 2 дни отнемаше пълненето му. Предложението за "1 коридор през целия ден" няма как да се изпълни. Представете си, че точно в този час дойдат 50 граждани, които искат да плуват. Какво правим?

«12»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook