Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Гегата

«123456789»

Русия рестартира "Южен поток" до седмици
2016-01-11 18:16:29
Коментар: Циреят „Южен поток” отново е гноясъл яко и отново ни се пробутва като зараза.От самото си начало проектът „Южен поток” е антиевропейски и антибългарски проект .Целта на европейските държави е не да увеличават зависимостта си от природните ресурси на Русия, а да я намаляват. Така в периода само за 10 години – от 2002 до 2012 г. тази зависимост е спаднала почти с 1/3 – от 45,2% на 32%. И това по никакъв начин не се е отразило негативно на европейската икономика. Точно обратното. Направило е така, че Русия е принудена да продава своите количества газ на европейските държави на по-ниски цени. Единствено България продължава да бъде почти 94% зависима от вноса на руски газ. За съжаление несподелената „братска любов” все още ни задушава. България трябва безспорно да съдейства при комбиниране на международни усилия за противодействие на "меката сила" на Русия, противопоставяне на нейната агресивна пропаганда и разобличаване на нейните корупционни практики, чрез които дестабилизира други страни и региони.
Влезе в сила визовият режим за сирийски граждани, въведен от Турция
2016-01-09 15:20:08
Коментар: Горкият ФЕСКО, или още не е разбрал, че ДПС е made in Кремъл ,или го е срам да го сподели. При положения, че едвали някога е влизал в църква, дали въобще знае ли колко православни църкви са разрушили болшивиките, колко хриситияни са избити, прокудени или измрели в съветските лагери? След като християнството е определяно от неговите идоли и господари като „опиум за народа”, много изгодно изваднъж им стана на руските копои, да запоянат да се кръстят.А и приказката, че руснаците били дошли, за да спасят България от добро сърце, вече не върви. Даже и децата вече не са толкова наивни, слава богу. Руснаците да си стоят в кочината, а турците в кошарата, или обратното.
Турски износители на плодове и зеленчуци пред фалит заради руските санкции
2016-01-08 15:39:06
Коментар: Руската фалшива демокрация се изражда вече и във фалшиво производство на стоки, с които режимът в най-богата на природни ресурси държава в света се опитва да прикрие факта, че не може да изхрани населението на „империята” със собствени усилия, при рязко снижаване на стоките от Запад.”
Турски износители на плодове и зеленчуци пред фалит заради руските санкции
2016-01-08 15:37:48
Коментар: Фетишизмът на ФЕСКО към краставиците е направо забележителен. Няма страшно, не е толкова опасен, обаче тъпутинизмът не се лекува и се предава само по мекотелите и едноклетъчните
НАТО „категорично” отрече да представлява заплаха за Русия
2016-01-05 23:36:33
Коментар: РУССАТА пак е неадекватна. РУССКЕ, айде да се прибираш, майка ти те вика.

«123456789»

VIP
Plasmatec – премахване на папиломи,кондиломи,хемангиоми,бра
PLASMATEC премахване на образувания е най-успешния и деликатен за кожата метод. Отстраняването е базирано на принципа на аблация (изпаряване) на клетките. Кожното образувание се третира с високоинтензивен...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook