Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Vovo

«34567891011»

Съветник скочи срещу заведенията до Морска гара, групировки се разпореждали със зоната
2018-06-28 12:01:11
Коментар: Заменете "Марска гара" с "България" и ще видите по-голямата картинка... Де да беше проблемът само с Морска гара и с преместваемите обекти.
Главният архитект ще представи визията на Община Варна за развитието на града
2018-06-25 15:34:45
Коментар: Няма лошо да има визия. Надявах се, обаче, визиите, стратегиите и др.под. словоблудства да не отменят ангажиментите на общината да създава и поддържа инфраструктурата... Но това изисква работа, а визията - не толкова. От години слушам визии, в които се казва, например, че в Бриз НЯМА улична мрежа, но нищо не се прави по проблема. За да илюстрирам тезата си, бих попитал архитекта как ще се почувства, ако постъпи в болница и вместо да го лекуват, лекарите да са заети с изработване на визия за лечението по принцип. Не му го пожелавам.
Как се разминаха намеренията за визията на зоната край Морска гара (снимки)
2018-06-06 14:32:51
Коментар: Не критикувайте кмета, че пак ще започне ремонт на завоя до Летния театър. 3 месеца задръстен трафик за ремонт на 3 пресечки и напоително ПРИсвояване на пари, а резултатът беше отмит от първия силен дъжд. Сигурно не е можел да подозира какво е качеството. А дали подозира, че табелите за затворена улица продължават да "упътват" хората пред ИУ и в гръцката махала??? За сведение, Empire State Building http://www.esbnyc.com/ e построена само за 12 месеца през 1932 г. и още си стои, за разлика от тротоарчетата ни/ви!
Митрополит Йоан не одобрява построяването на крематориум във Варна (обновена)
2018-05-31 14:51:37
Коментар: Полезността на църквата през вековете е доста спорна тема, но е очевидно, че в последните години БПЦ не прави нищо градивно за хората, а само мърмори и се противопоставя ретроградно на това или онова. Не мисля, че помагат на неща като приюта на отец Иван или др.подобни. Вярата / Църквата са като България /Народното събрание - всички обичаме България, но някой да харесва парламента и обитателите му??
Данъчна инспекторка от Варна осъди прокуратурата за 100 000 лв. заради арест
2017-06-21 16:25:28
Коментар: Няма да ги плати прокуратурата, уви, а всички ние. Прокуратурата не плаща. Тя само хвърля кухи обвинения по хора, които често са невинни, а през това време престъпността се забавлява, защото в прокуратурата "нямало достатъчно доказателства". Като че ли не е именно тяхна работа да ги събират тези доказателства...

«34567891011»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook