Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на niki

«34567891011»

Сменят ректора на Технически университет - Варна заради плагиатсво
2018-11-09 12:12:16
Коментар: Лошото е, че той ще продължи да въздейства чрез оставащите в ТУ негови производни. Трябва да се мине с дезинфектант в ТУ-Варна. Иначе напълно ще пропадне.
Технически университет - Варна излезе с позиция по повод смяната на ректора
2018-11-09 12:07:02
Коментар: И не вярвам това да е становище на ТУ. Това е становище на тия, които ректорчето ще повлече със себе си. От цялото си сърце се надявам да се случи същото, което се случи в Свищов преди време - там ректорът се беше превърнал във феодал, но когато читавите хора от Академията разкриха мръсотията, бързо-бързо и Адамов, и кликата му бяха издухани.
Технически университет - Варна излезе с позиция по повод смяната на ректора
2018-11-09 12:03:00
Коментар: Толкова неграмотно написано "становище" отдавна не бях чела! Морето, браво, че сте запазили оригиналния текст в публикацията! А ТУ - Варна трябва да бъде изметено, вътре трябва да се реже от корен, а след това и да се дезинфекцира. Дано, като каза "А" с ректорчето, министърът да стигне до "Я" с всичката сволоч, дето се е събрала там! Една клика, от която в никакъв случай не изключвам Фархи, коли и беси вече повече от десетилетие, за да превърне един добър и търсен университет в треторазрядно дори за нашите критерии котило на полуграмотни полуинженерчета.
Учебни занаятия ще се провеждат вече в музеи и галерии, решиха от МОН
2018-08-02 16:08:34
Коментар: Първо трябва да освободят учителите от задължението да пишат хиляди бумаги. Ако са толкова необходими, документите могат да бъдат подготвяни от хора с подходящо образование и съответните му умения. И второто важно нещо - много музеи и галерии са неугледни, експозициите не се поддържат добре, а уредниците дремят по цели дни. Наскоро бяхме с децата в Брацигово и в Пазарджик - мирише на нафталин, а хората са ужасно нелюбезни. Какво ще чуят и ще научат децата в час, воден от такива "специалисти"?
Вълчев и Банов вкарват учениците в музеите
2018-07-31 17:32:22
Коментар: Всяко лято си правим маршрути из България и водим децата по музеи. За съжаление голяма част от тях не могат да предложат нищо интересно. Да не говорим за беседите. Скоро бяхме в Брацигово. Уредникът си седеше в някаква стая и отговаряше на въпросите ни през затворената врата. Явно му бяхме досадни.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.7 + 2.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook