Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на d54321

«234567»

Озеленяват тротоарните градинки на бул. „Цар Освободител“
2014-09-09 08:53:08
Коментар: Една добра новина! Надявам се отново да не тръгнат куцо, кьораво и сакато да си озеленяват хола вила и т.н. и да изкоренят и убият храстите, дано някои останат, пък и дано някой да се грижи за тях, поне веднъж, за разлика!
Украинецът Ян Кум метял магазини, преди “Фейсбук” да му даде $ 19 млрд.
2014-02-25 12:00:34
Коментар: EDIT: Оказва се, че аз съм в грешка според уикипедия - на български било Силициевата долина - моите извинения към авторите.
Украинецът Ян Кум метял магазини, преди “Фейсбук” да му даде $ 19 млрд.
2014-02-25 10:42:10
Коментар: Хахаха, добре, че се се преместил до силициевата долина (Силиконовата долина е мястото ако някой не знае)... Поне имайте малко идея за какво пишете/преписвате. Иначе поклон пред такива хора, които са безспорно успели, който иска да им завижда, това няма да намали успеха им. Дано използва парите за да помогне на някого - за пример Бил Гейтс.
Приключва преброяването на населението в България
2011-02-28 11:22:37
Коментар: Ами отидете да се преброите, работят до 8, ако сте на работа. Ще е полезно за града.
Защитници на животни плашат с протест
2010-07-15 07:40:26
Коментар: Очевидно е, че fdg е виждал куче само на картинка. Те не са опасни животни и агресивни са единични случай, като те обикновено са провокирани - че някой кретен е дразнел и биел животното и го е ухапало - да, наистина кофти късмет. Статията много добре показва, че отношението към животните е показателно за отношението към хората. Тези, които са за насилието към кучета са комплексирани злобари, които се чувстват герои, когато пребият "много опасната" твар или пък жена си... Жалко е да се виждат такива мнения в една страна бореща се да е цивилизована. Трябва да има закони и наказания за всеки посегнал на човек или имуществото му - трябва да се защитават по-слабите, а в това число и животните. Ако животно е обществено опасно и е агресивно, тогава е различно, но тогава съответните органи трябва да се заемат, а не да се измъчва за перверзно удоволствие. Наистина fdg, slavi92 и algor не знам как разбираш за полезно и добро някой да дойде в къщата ти и да отреже краката на собственото ти куче..

«234567»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook