Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на VESI

«234567»

Обявиха изчезналата 16-годишна варненска ученичка Поля за общонационално издирване
2010-10-14 07:16:50
Коментар: Само че си нямате понятие колко лоши неща могат да се случат на едно 16 годишно момиче избягало от дома само под формата на бунт!!!! Не искам даже да ги споменавам тук! Дано не попада на лоши хора и навреме да осъзнае, че каквото и да е, у дома е най-добре, най-сигурно и спокойно! Стискам палци и на майката да издържи психически! Била съм и в ролята на бунтарката, и в ролята на майката и напълно разбирам и двете, още повече, че сме от един квартал и дъщеря ми също завърши Хуманитарната. Стискам палци за положителна развръзка!
Омайна нощ
2010-10-08 10:07:47
Коментар: Като чета коментарите и анонса в сайта, явно представлението е добро, а и този път е в "Българан":)))
Биографичната книга на Кичка Бодурова от днес в Българан
2010-10-06 13:10:52
Коментар: "...Прочети двата театъра какво правят. Единия продава билет за двама, другия смъква цените на смешните 8 лв....". Не виждам нищо лошо в това да се пускат атрактивни намаления. Знаете ли колко хора познавам, които просто не могат да си позволят да отделят 40 лв. за двама за да отидат на театър, а това са хора, които обичат изкуството. Аз, например, не съм от финансово затруднените, но ако не беше офертата "два билета, на цената на един", макар че цената на единия скача на 30 лв., но това е друга тема, нямаше да мога да си позволя този месец да гледам 2 постановки, макар огромното желание!
Село, село, пусто село
2010-10-04 07:41:57
Коментар: Браво! Невероятна постановка! Два часа смехотерапия сред стресовото ни ежедневие. Добър сценарий, умело преплиташ ситуации от най-добрите разкази на Чудомир! Добра игра на актьорите. С удоволствие бих го гледала отново!
Изплащат майчинските по нова схема
2010-09-30 13:15:07
Коментар: Не виждам какво лошо има в това майки да получават майчински и едновременно да работят, лошото е единствено за детето, ако няма кой да помага с гледането! Иначе, с едните майчински да се изгледа бебе е подвиг!

«234567»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook