Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dinara

«1234»

Кирил Йорданов: Много злини се свършиха във Варна от районните администрации
2011-10-10 07:55:38
Коментар: Айде, хаирлия да е! Разнообразието прави ежедневието интересно. След 4 години ако ОДС изплуват от нищото, ще се предложите г-н Йорданов на тях, след още 4 на новите силни на деня и така до безкрай... Казват, че алкохала не прощава никому, не знам... А дали народа ще прости?!
Част от заетите само на трудов договор също подават данъчни декларации
2011-04-12 07:59:19
Коментар: Разбира се, виждала съм служебни бележки от други фирми, в които е попълнено абсолютно всичко, но в нашата нещата не стоят така. Това искане е тъпо, щото ти попълвайки си декларацията, така или иначе стигаш до това кое колко. Няма значение дали си работил 1 месец или 1 година. А дали това, което си написал е верно доказваш със сл. бележка, независимо дали пише в нея год размер на данъка.
Част от заетите само на трудов договор също подават данъчни декларации
2011-04-12 07:52:33
Коментар: Ами, че то, там където работя аз, в служебните бележки, които вади счетоводната програма също не пише какъв е размера на дължимия годишен данък. Във въпросната програма са отразени полетата само в горната част на бележката, където пише колко е брутодохода, колко е облагаемия доход, какъв е год. размер на отделните осигурителни рискове и най-отдолу колко е авансово внесения данък. Но никъде не пише колко е дължимия данък. Това трябва да си изчислиш сам като попълваш данъчната декларация и тогава сам да разбереш дали ще довнасяш или пък ще ти връщат. По тази логика и аз ли трябва да подавам декларация, макар че имам 1 работодател и съм работила цялата година само на трудов договор.
ЕНЕРГО-ПРО
2011-04-06 20:09:07
Коментар: До KAMELIQSILWIQ Да, защото така практикува е.он. След като сте просрочили, независимо дали ви е спрян тока, таксата за възстановяване се въвежда на абонатния ви номер като дължима сума, както е тока. Което не е правилно защото за всеки просрочен ден се начислява лихва. Освен това за да плащаш за възстановяване трябва да има какво да възстановяваш. Това, че примерно е.он няма достатъчно служители за да спират навреме си е проблем на е.он. Но, намерили са хората начин за събиране на пари, а контрол няма. Хората пък си траят и само се питат по форумите - що така пак ме прекараха? На гишето сигурно са се учудили, че тока не е спрян и са ви казали, че сигурно сте се разминали с колегите им, които са тръгнали към вас, иначе таксата не би бала въведена в програмите им. Едва ли има към кого да се обърнете. Тези пари няма да ви се върнат. За съжаление.

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook