Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Друг

«5678910111213»

24-годишна шофьорка помля 6 автомобила във Варна (снимки)
2018-09-29 08:46:27
Коментар: Султанка, глобите са за защита на обществения интерес. Твоят личен интерес (моралните вреди - болки и страдания) се защитава с дело в съда. Съди го (или по-лесно застрахователя му)и без проблем ще вземеш няколко хиляди лева. Но внимавай с адвоката, не се вързвай на такива, които искат повече от 15-тина процента ит обезщетението.
Буря с пороен дъжд се разрази над Варна (снимки)
2018-07-27 08:49:13
Коментар: Какво наводнение? Един пич се пусна с надуваема лодка по Ген. Киселов. От кога се каня да снимам запушените шахти в района. А после - канализацията била така проектирана...
Специалист: Чешмяната вода във Варна не е подходяща за пиене, преварявайте я
2018-07-19 13:10:43
Коментар: Айдеее, от чешмата не можем, от каните не можем... И каква е препоръката - да се редува бутилирана вода, която с пластмасовите си примеси е страхотна за здравето! Отивам за бързовар.
Панелните блокове са най-продаваните жилища във Варна
2018-06-27 22:42:27
Коментар: Име, разбирам какво имаш предвид, но защо изключваш ремонтираните жилища? Те също се конкурират с новото строителство. Ние подменихме вертикалният ВиК шранг на целия вход. Ел. инсталацията е достатъчно надеждна. Имам 15 киловата предоставена мощност. Новото строителствто предполагам дава не повече от 10-тина. Не мога да се съглася за зелените площи. Действително аз коменирам панелките около Чаталджа, Окръжна, Електрон. Там навсякъде са с ремонтирани площадки и игрища. Аз съвсем не отричам новото строителство. Разбира се, че има много предимства, а тухлата категорично е по-добра. Но нито разпределението, нито качеството зависи по някакъв начин от теб. Даже не знаеш със сигурност какво е вложено и направено. Според мен просто трябва да се направи обммислен избор, а не изначално да се отрича всичко старо. Тово провокира и първия ми пост. Важното е всеки да се чувства уютно в жилището си. Пожелавам го на себе си и на всички други.
Панелните блокове са най-продаваните жилища във Варна
2018-06-27 13:38:45
Коментар: Така е, но е по-близко до панелките (особено ЕПК), отколкото до новото строителство. Затова и включването им е условно. Но другите райони са чисти панелки и лично аз ги предпочитам пред Левски, Младост и другите квартали с нови комплекси.

«5678910111213»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook