Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Orange

«123456789»

Близките на починала във Варна родилка търсят истината за смъртта й
2013-08-26 22:56:05
Коментар: Сигурни ли сте, че е д-р П. Цветкова? Тя ми е водила и двете бремености. И двата пъти родих в първия ден на девети месец. Втория път с неоткрита от нея инфекция. Общо взето - след втория триместър изцяло ме повери на акушерката си, което беше голяма грешка. Аз няколко пъти настоявах за гинекологичен преглед, който така и не ми беше направен през цялата бременност. Такъв преглед обаче беше нанесен в зеления ми картон за следене на бремеността. Съобщавах за изтичане на секрет, но никой не ми обърна внимание. Последната вечер преди да родя ходих по спешност при д-р Б. Яков, понеже е приятел на съпруга ми. Той установи високо спукване, пусна изследвания, които излязоха 2 часа преди да започне раждането и доказаха инфекция, благодарение на което на бебето бяха назначени антибиотици. Абе, имам две живи и здрави момичета. Все повече гинеколози обаче си позволяват да си гледат работата не както трябва, Раждането е огромен стрес за родилката. Не да и дадеш хапче, да и включиш системата и да я зарежеш. Отношението към родилките е като към раждаши крави. Една след друга, една след друга... бебета, родилки - няма го вниманието и отношението. И тук така е станало. Поредната бременна - след предишната и преди следващата. Горките дечица, горкия им татко, горкото семейство!
Родителите на Стефан, който падна от ескалатор в Гранд мол е трябвало да го пазят
2013-08-22 16:07:08
Коментар: Всички са виновни! Родителите - че не са си гледали детето, като го знаят колко е палаво. Виновни са, защото е тръгнало да ги търси и явно не е свикнало да стои без тях. Не е трябвало да го травмират по този начин. Детския кът е виновен, защото аниматорите са хора без деца и хабер си нямат какво може да направи едно по-палаво дете и как да го опазят. Наблюдавала съм ги и ви го гарантирам това. В друг мол на един рожден ден аниматорката крещеше на децата все едно са в казарма - никакъв подход. Едното дете имаше фобия от пукане на балони, а едната игра беше такава. Детето е на 4 г и пищеше от ужас вкопчено в майка си да спрат с балоните. Отидох и и казах на аниматорката да престанат с тази игра (все пак бяхме на рожден ден а не на изтезание), но тя каза, че и остават още само 5-6 балона. Трето, аз не вярвам детето да се е качило ма парапета с лентата, вероятно акоима разстояние между парапета и преградната стена, то се е мушнало от там. Имам дъщеря на 5 г, доста е висока, но дори тя не може да се качи на парапета на ескалатора. Всеки ден в магазина, в който пазарим се "возим на стълбичките". Може всякак да падне, но не и така. Който е дал разрешение да се ползват необезопасени ескалатори - също е виновен.
Задържаха украинец във Варна с наркотици
2013-08-21 21:38:16
Коментар: Журналистите, елате да видите зад детската градина на ул.Барутен погреб 6 как се продават и приемат наркотици. По цял ден и цяла нощ. Това става на детска площадка. Лесни са за разпознаване - вечно пияни и дрогирани на пейката до оградата на площадката. Пълно е с опаковки от инжекции.
Горяща вода извира във Варненско
2013-07-19 16:11:07
Коментар: Това е новина от преди 50 години. Едно време там е имало два басейна и баня. Сега има свинарник. Водата наистина е лековита, но в момента едва ли става за пиене, заради замърсяване от близко разположените ферми за животни.
Варненска майка: Имам въпрос към Бозов, Портних и въобще Община Варна!
2013-07-04 18:29:18
Коментар: Ние внесохме две жалби за състоянието на площадката и градината, подписани от повече от 140 родители. И какво?! Да не мислите, че нещо се промени?! Направиха метална козирка на единия вход да не падат камъните по децата. Само това.

«123456789»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.5 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook