Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nikolov12

«67891011121314»

Театър Българан
2011-03-01 10:15:20
Коментар: Параноя. Що е то? Тоя не е в час. Виж си профила ве пич. Освен за плюнки към театъра за друго не се ползва. Айде марш от тук. Такива като теб трябва да се трият директно.
ГЕРБ сигурни в успеха на президентските и местни избори
2011-02-21 21:17:55
Коментар: Айде комунистическите изчадия млъкнете. Цял свят хвали ГЕРБ а престъпниците негодувате. ПРестанете с жалките си лъжи които творите тук. Този народ ще е прост ако отново гласува за хипер наглите изчадия като Станишев и Иван Костов.
Отказаха средства за отопление на ФКЦ
2011-02-21 20:24:41
Коментар: Според мен ФК е крайно време да мине в ръцете на частници и цялата сбирщина там да се разкара. Никаква помощ не заслужават тези некадърници. Лъжат и спекулират с рекламата по радиата. В тази отвратителна зала се излъгахме да гледаме уж "комедията на годината" Ало, ало. Кво да ви кажа, осрано представление от всякъде. Половината които бяхме там се изнесохме по средата. Не се търпеше, не се вижда, не се чува. Отвратителна и изнервяща обстановка беше. Най смешното в тази ситуация беше, че персонала мънкаше като некви сополанки и не знаеха какво да отговорят на хората които бяхме си хвърлили парите на вятъра. Както се казва "на лъжата краката са къси". Не се лъжете по радиорекламите на ФК.
ГЕРБ сигурни в успеха на президентските и местни избори
2011-02-21 00:38:42
Коментар: Ей, селяци, изберете си пак Станишев или Костов да ви клатят здраво отново. Може ли да има толкова злобни тъпанари като вас?
Фестивален и Конгресен Център (ФКЦ)
2011-02-20 11:04:11
Коментар: Господа некадърници от ФК. Моля ви не ни мъчете втори път, като се опитвате камерен театър да се играе в голямата ви зала. Не ни лъжете с реклавните си клипове по радиата. Очевидно не сте запознати с постановките които правитие и предлагате един голям боклук. "Ало, ало" кой малоумник реши да се играе във вашата зала? Отвратителна зала за театър и отвратителен спектакъл, осран във ФК. Ефекта беше, че се изнесохме половината зрители преди финала. Никога повече във ФК на театър. Никога.

«67891011121314»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook