Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nikolov12

«123456789»

През февруари всички билети по 4 лева във Варненския театър
2012-01-31 21:33:25
Коментар: Моля ви, нека някой компетентен да пише и ако може да отговори на въпроса ми. Как така госпожата /май Димова беше/ в качеството си на шеф на комисията по култура в общината гласува /с поставено лице - приятелка/ и отпуска сама на себе си нафта и благодари на Общината? Що за наглост? Според всеки що годе разбиращ човек от бизнес е ясно, че гостуващите спектакли които се цитират тук, няма как да се играят при цена на билет от 4 лв. За това ли дамата сама за себе си отново гласува и паричната помощ от общината да влезе в нейния театър и в театъра на приятелката и? Странен театър се разиграва в тази комисия по култура нали? Културтрегери, ще мълчим ли? Къде е г-н Славов? Защо е уволнен точно от тази Димова? Защото е по-кадърен ръководител от парашутистката и не е далавераджия нали? Защото такава наглост никога не би направил и никога не би се орезирил по този мафиотски начин. Това е отговора. Тий никога не би ощетил единия за сметка на другия. Община Варна е на всички нас и за всички нас - Варненци и е престъпление дадена комисия за обслужва един единствен интерес - този на парашутистката.
За първи път Двореца на културата и спорта във Варна посреща цирк
2011-12-08 19:21:12
Коментар: Браво Варчев! На едно място виетнамски прасета, Клайдерман и Ансамбъл Филип Кутев. Евала гений. Заради безхаберието ви загубихме всички отговорни спортни прояви и сега ще наваксвате с прасета.
Виктор Калев води първия купон на Grand Beer City
2011-10-26 22:31:22
Коментар: moreto.net тази новина е доста стара!!! Аз бях там, страхотна халтура беше. Отразяайте обективно и навреме събитията.
Хора от различни организации подкрепят Кирил Йорданов за кмет
2011-10-26 22:28:59
Коментар: Vazmuten според теб как да гледа на Варна Борисов? Фактите са си факти. Варна е голям град задръстен със селяни. Не провинция , а дълбока провинция е Варна в момента. Само погледни какво става в тази самотитлувана "морска столица" и ще се убедиш. Морските стоичани се интересуват само от гнусна чалга и се продават за 50 лв. За какво говорим въобще?
Скандално нарушение във Варна
2011-10-23 13:33:08
Коментар: Прости селяни, продадохте си вота!!!

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook