Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на doniceti

«234567»

Напредва строителството на пробива на бул. „Сливница“
2018-10-17 19:40:22
Коментар: Като гледам задръстванията, прахоляка и как новопостроената инфраструктура се руши още преди официално да се въведе в експлоатация, да им ... мамата на тия дето строят и най-вече на тия дето им позволяват! Такива л..на се забъркват в момента, че да се чудиш от къде ги намират толкова бездарни служители!? То няма грам мисъл в това което се прави. Няма такава държава, няма такъв град!
Три автобусни линии във Варна ще бъдат с променен маршрут
2018-07-13 13:15:23
Коментар: Как ще премахнете линия 7 от бул Левски!? С какъв друг автобус хората от Трошево ще ходят към стадион Спартак и ХЕИ. А учениците в 1-ва гимназия? То има ли вече автобус който да не минава през 8-ми Приморски? От Почивака към центъра по него се движат сигурно 5 други линии! Тез дето определят маршрута сигурно са същите дето организират движението на автомобилите- пълни безхаберници!
Объркани знаци пречат на шофьорите във Варна
2014-03-21 10:59:45
Коментар: Съгласен сън с asdfgh! Колеги шофьори, има и други автомобили на пътя! Ако всички управляваме с мисъл, всички ще спечелим- по малки задръствания, губене на време и нерви! А относно организацията на движението във Варна- много пъти в Интернет пространството е писано и са показвани такива примери, но явно не стигаха до когото трябва! Или в комисията само се возят и не ги интересува как става това!?
Община Варна: Градът функционира при нормална зимна обстановка
2012-12-19 22:53:16
Коментар: Я не се гевезете! Във Варна няма проблеми със зимната обстановка- това е изкуствения сняг използван от управата, за да допълнят коледната украса на града. Слагайте по едни еленски рога със звънчета и да направим обстановката още по празнична! Както добре знаете и дупки няма по улиците- това са малки неравности до 10 см с диаметър от 30 до 100 см. Колите са ви по 4 метра- няма как да паднат вътре!? Няма проблем и с местата в детските градини- за това има (засега) Морска градина. Водете ги там децата, а пък "персонала" ще ги зарибява с наркотични близалки и шоколадчета?
Сложна е обстановката в областите Варна, Бургас, Добрич и Силистра
2012-12-19 22:40:07
Коментар: Ха, ха, ха ,ха.... Майка ми се прибра в Добрич днес към 11:00. По традиция варненския участък е бил непочистен, за разлика от добричкия където пътя е бил перфектен. (Странен вятър- във варненско навява, но току след табелата област Добрич и спира !? )Водачът на автобусчето е казал, че варненци не чистят най-вероятно за да поискат затваряне на пътя и е бил мноооооого прав. Отново ще се отчете дейност и ще се вземат пари за НЕсвършена работа! Гласувайте на следващият конкурс за най-добър град за живеене-нашият КирчоХристовград.

«234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook