Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на pecata

«123456789»

Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 11:49:38
Коментар: Знаех. че ще кажеш това за картите :) Да си чувала за електронни карти( не физически), които са вързани към банкова сметка и за тях таксата е 0 лева ? С такава карта без проблеми плащаш всичко в НАП, а също и въпросните елктронни фишове. За пореден път се убедих, че масово нямаме елементарна финансова култура. Както винаги при теб всичко е чух, така ми казаха ама реално нищо. Като твърдиш нещо бъди готова да го докажеш. Твоя “познат” баш си е карал тогава ама се прави на светица. Ти сериозно ли си въобразаваш, че скоростта се засича като се правят две сники и се гледа време и изминато разстояние ;) :) :) Пълна липса на техническа грамотност. Ако беше така предстаям си като застанат на левски колко десетки хиляди снимки трябваше да правят :) :) : )
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 11:37:17
Коментар: И сега се приемат видеорегистратори и снимки. Процедурата е тъпа обаче. Подавал съм сигнали. Няколко пъти за неправилно паркиране и един път за минаване на червено. За скорост няма как да подадеш. Там има доста технически изисквания. Най лесно става с платформата “Гражданите” После ти се обаждат от КАТ, отиваш описваш ситуацията и се разписваш. Това ходене до КАТ отнема доста време, което хората нямат. И реално е абсолютно излишно. Просто казваш къде и какво е станало, а това се вижда от снимката/видеклипа.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:59:06
Коментар: Я ми пикажи къде точно в закона пише, че трябва да има ДВЕ снимки, след като си толкова добре запозната. Дай линк да го прочетем всички.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:58:03
Коментар: Забелязвам една тенденция. Все на теб и на твои познати се случва нещо безобразно. Ако има нещо лошо, то на теб ще се случаи. Да знаеш не е случайно. Ето един прост пример. Защо по дяволите се редиш на опашка в банка да си платиш глобите. Както ти казах това става на място с карта. Или дори от вас. Аз лично си ги платих от вкъщи. Таксата ми беше точно НУЛА стотинки. Ама то трябва и малко мисъл тука.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:50:23
Коментар: Това с двете снимки си е тотална твоя измислица. Никъде закона няма такова изискване, а не виждам логика. Също както това със документите. Или ЛЪЖЕШ или НЕ СИ ЗАПОЗНАТА С ПРОЦЕДУРАТА. Хайде малко ще те образовам, че имаш мнооого голяма нужда. На гишетата на КАТ както на общински/държавни служби не се връчват фишове. Връчва се УВЕДОМЛЕНИЯ че имаш фиш. Два пъти са ми връчвали такова уведомление. Един път в паспортна и един път в КАТ при подновяване на книжката. И двата пъти си пуснах документите без проблем. А и няма логика да имам проблеми защото докато не ти връчат фиша ти НЯМАШ задължения и те не знаят за какво е точно този фиш и за каква сума е. След като си получиш Уведомлението отиваш в специалния отдел на КАТ, който се заминава с това. Във Варна е като влзеш в ляво(точно обратаната посока на гишетата) и тогава ти издават фиш и от тогава ти тече срока от 14 дни ако искаш да ползваш отстъпка. Едва тогава сумата влиза в системата. Може да се плати на място с карта, по електронен път или вече на гише в КАТ. И за твое сведение от години никой не праща снимки, даже когато ти връчат фиша не ти покзават снимка. Снимка се покзава единствено и само ако искаш да оспорваш и смяташ да ползваш адвокат, че то фруг начин няма.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook