Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«2345678910»

Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 19:02:43
Коментар: извинявам се, че не е по темата, ама просто не е истина какви хора са били във висшия ешелон на властта 3,5 години. снощи в панорама- владислав горанов. това е пълен шок. не стигат думите да квалифицираш такава личност- комбинация от нагла усмивка, корумпираност, самодоволство, надменност. с една дума -отврат. не знам как телевизора ми е оцелял да не хвърчи от терасата. няма такива хора по земята. това е върха на престъпниците.хора, забравили на кой свят живеят, работейки извън законите, знаейки, че съд не ги лови. трагедия. надявам се да бъдат завинаги отстранени от ръководни държавни постове.
Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 18:57:45
Коментар: ако щеш да откриеш и циклона байрон, другарю пожарникар, все тая, и мира радева с тези 30 % не може да ти помогне. бита карта си е бита карта. нямате шанс във варна & регион. дори и твоята отличничка от варненския своб . университет - лилето, не може ти помогне. тя разбира от..асфалт, ама не е и това сигурно. и умее да се вози на снегорин... да така е другари.
Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-30 18:54:24
Коментар: хаха. за по-наблюдателните; от висшата кохорта на герб-6 броя- цветанов, борисов, найденов, павлова, атанасова, добрев, двамата се скриха след като ги замерваха с камъни. това са атанасова и борисов. защо ли е така??/ много е просто. само цецко заедно с добрев и павлова се показва по телевизията и медиите. найденов нали се оказа че крадял, те сами си отсвириха по техен сценарий-виждате ли, ние сме за народа и махаме от редиците си корумпираните. но !! борисов и атанасова никакви ги нямаше повече от месец.хаха. сега за цоклотрона се появиха с присъствие и коментари. изводи: циклотрона е свързан с много кинти..мноого кинти. и не знам дали е заслуга на герб, ама герб и сещате се кои личности много милиони ще папнат от него. 2 извод: не се случва случайно във варна преди софия- ами има си връзка с патакламите покрай киро йорданов и всичко преди изборите. това е положението.
10 млн. евро искат за Лара
2013-03-30 12:52:08
Коментар: наистина няма пряка връзка, и не знам как звучи, но с новината за "отвличането" и уличните протести спряха. има които знаят технологията.
10 млн. евро искат за Лара
2013-03-30 12:50:12
Коментар: един нормално мислещ човек, просто остава омерзен- 2 минути да им слуша изявленията по "случая лара". след като се омерзи, известно време е в пълен шок, а след това осмисля до къде могат да стигнат "хора без грам морал и достойнство, готови да останат на власт с цената на всичко, хора действащи извън закона.хора над закона. кой допусна да са във властат 3.5 години, а и сега чрез подставени лица ??? и ще допуснем ли да продължат да са на власт? ще разберем на 12.05.

«2345678910»

VIP
Купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя в Област ВАРНА !!!
’’ ГРАНДЕ ХАУС ’’ ЕООД купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя във всички Общини на Област ВАРНА: Община ВЪЛЧИ ДОЛ: Вълчи дол, Бояна, Брестак, Войводино, Генерал Киселово, Генерал Колево, Добротич, Есеница,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
5.5 + 5.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook