Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Avatar

«123»

Контролът за движение на коли в Морската градина остава
2014-04-28 17:40:16
Коментар: А т.н. журналисти са гола-вода. Не искат да задават правилни въпроси. Защо ли? И тези от Дарик са в комбина с общината. ИЗБОРИ ИДАТ. Срамно и долно.
Контролът за движение на коли в Морската градина остава
2014-04-28 17:36:34
Коментар: Г-жо Маринова!!! Заповедите касаеха една част от м-ст Салтанат. Те не са в сила. Къде в НОР е изписано че коли не могат да влизат в Салтанат? НОР касае парковете, добре, но по кадастър Приморски парк е до Евксиноград. Защосте се заяли само за един от входовете на Парка, като те са 11. Цитирайте също точки и алинеи в НОР, където да се споменава общинска полиция - след десетократно прочитаНЕ НЕ НАМЕРИХ НИЩО. Също така не намерих в наредбата че се правят каквито и да са изключения за държавни, общински обекти, детски градини, Карин дом, Дом за хора с умствени увреждания, коли на чистотата, полиция, пожарна, общинсли коли , на МО и ред други, които си влизат всеки ден необезпокоявани. Как като наредбата не допуска изключения, Вие говорите за такива. Като ще изпълнявате НОР, изпълнявайте така, както е записано - забрана за всички. Кой ви дава право да нарушавате наредбата и на своя глава да правите изключения??? Вие над закона ли сте??? Лицемери долни сте вие. Забранете достъпа до Пикадили Парк и бензиностанцията, проверих в кадастъра и те се водят в Приморски Парк, м-ст Салтанат и са за зелена площ. Направете го първо за тях. Защо ще допускате коли до общинската детска градина в Салтанат, а за другите ги забранявате. Колко ви плащат от обектите до Тринити, като кооперацията на Хидрострий, които по кадастър са в Салтанат, даже и алеята до тях я няма в кадастъра???? Мафиоти сте вие, корумпирани мафиоти.
Портних: Не мога да си представя светофари и пешеходни пътеки по алеите в парка
2014-04-25 18:48:00
Коментар: Който иска да види имотите в Салтанат - ето един линк на ,,зелените" - http://www.daspasimmorskata.org/ - като го отворите кликнете на ,,карта" и ще видите че цялата територия на Салтанат е частна собственост. Има десетки частни имоти, които не са застроени.
Портних: Не мога да си представя светофари и пешеходни пътеки по алеите в парка
2014-04-25 18:41:26
Коментар: Никой закон в РБ не може и не забранява достъпа до частни имоти.
Портних: Не мога да си представя светофари и пешеходни пътеки по алеите в парка
2014-04-25 18:38:59
Коментар: Защо ЕДИНСТВЕНО и САМО Портхих ,,обеща" да забрани достъпа до законни частни имоти, а всички останали една дузина кандидат кметове не се съгласиха? Защото това е незаконно, но за комуниста-кмет това е напълно нормално, защото ТОЙ е над конституцията, законите и решенията на Върховния съд.

«123»

VIP
отслабване,премахване на холестерол и детоксикация
Зеленият липолазер Verju извежда мазнините от тялото и подпомага пречистването на организма. С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook