Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на lfc

«123»

Един район без вода във Варна
2018-06-03 10:32:16
Коментар: Инквизиторите от ВиК и техните некадърни копачи от Хидрострой пак оставиха Лятно Тракия без вода, за трети път тази седмица, нищо, че лято, жегаво, що да се купем, перем и прочие ?!... Важното е булеварда да се строи, хората не са важни, от тях само дребни дануци се доят, не е мащабна жътва ... Мълчете си хора, примирявайте се, а аз почвам да звъня по познатите институции, да си прехвърлят отговорностите !!!
Два района без вода във Варна
2018-05-24 09:43:12
Коментар: Съкварталци от Лятно кино Тракия, да вземем да инициираме среща с Портних ? Тая сутрин копачите на Хидрострой са прекъснали водопровод поради некадърност и некомпетентност, от 7 януари насам я имаме вода 3-4 дена в седмицата, я не ... Звънях във ВиК, Община Варна, ни лук яли, ни мирисали, прехвърлят си топката !!! Звънете и вие, като ни развалиха празника, да им постелем и ние !!!
Два района без вода във Варна
2018-05-24 09:21:55
Коментар: И пак Струга, Отец Паисий, Сливница !!! Абе вие ненормални ли сте ? Има ли нещо свято за вас, празник е, абитуриенти има, почивен ден е, хората са си в къщи, стават, а вода няма? Как да си заведем децата на манифестация? Ненакрадохте се, кмете, следващата манифестация ще е за оставката ви, надявам се, не се търпи !!! Елате между хората, да видите как живеят без вода в 21 век !!! Оставка на кмета !!! Стига вече воден геноцид !!!
Райони без вода днес във Варна (обновена)
2018-05-10 12:19:02
Коментар: Я, каква изненада !!! Некадърните копачи във ВиК и техните още по-некадърни съратници от изпълнителите на Великия пътен проект за кражби на еврофондове a.k.a.бул. Левски пак са нацелили някой главен водопровод ... занаятчии, да им прости Господ !!! Ама какво ли се жалвам аз, то от 05,05,18 не са я спирали водата ... Ехххх, ако беше нормална държава ...
Райони на Варна без вода днес
2018-05-05 08:36:25
Коментар: От 01:00 часа няма вода ... Без предупреждение, разбира се, както е в белите държави ... Докога, кмете, община, ВиК и прочие безхаберни самозабравили се институции-плевели ? Почивен ден е ... И не излизайте с шаблона “аварии”, че ако влезете в съобщенията си за аварии, този район е най-пострадалия от началото на годината !!!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook