Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Han

«234567»

Ще съдят 25 -годишен от Игнатиево, опитал да подкупи полицаи
2018-03-07 10:41:19
Коментар: Браво на полицайте . Трябва да се научим накрая че законите са писани за да ги спазваме. Дано да има повече такива полицай че да вкарат малко ред в това двежение по пътищата.
Красимир Вълчев: Камерите в детските градини могат да замаскират проблема
2018-02-09 13:04:16
Коментар: Според мен трябва да има камери. Камерите карат човек да е по прицизен. И почти винаги може да се виде от къде произлиза проблема дали от детето или от възпитателя. И незнам как може да подейства демотивационно на персонала. Като почти всички големи фирми имат видеонаблюдение. Някой малки магазини също. На тези служители как не им действа демотивиращо. Аз например искам да имам право да знам кой е виновен . Дали мойто дете е направи нещо или просто персонала си пренася личните проблеми върху децата.
Баба излъга варненски ало измамник и го предаде на полицията
2018-02-01 11:34:37
Коментар: Браво на жената . Хубаво ги е прекарала. Първо ги е разходила от Варна до Хасково и после ги е набутала при полицаите. Стискам палци това да им е била последната разходка за следващити поне 15 години. Да си полежат малко в затвора че доста са се изморили от работа . Не е лесно по цял ден да лъжиш хората и да им вземаш парите. Пожелавам им да си прекарат доста време в затвора.
Обвинените хлапета в убийството на клошар във Варна били добри деца
2018-01-25 11:12:13
Коментар: Вижте колко е послушен след убиството се е пребрал веднага. Не се е бавил никъде. Даже сигорно не е закъснял за вечерния час. Пребрал се е нахранил се и веднага си е легнал да спи. Как можи да кажите че "детето" не е послушно. Даже е за пример......
Денис от "Владиславово" - жесток, циничен и агресивен, показвал, че може да бие
2018-01-25 00:06:36
Коментар: Искрено се надявам да бъде задържан. Щом пред полицията се държи по този начин , следкато го пуснат едвали ще се промени. Трябва да си претърпи наказанието. Все пак е отнел живот и то съвсем умишлено. Само за да се докаже колко е силен. Утре ще посегне към живота на някои друг. Останели ненаказан ще има поледствия за някои невинин и безащитет дали дете или възрастен. ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЕ!

«234567»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook