Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mesmerize

«34567891011»

Втори опит на Марешки да превърне Централната поща във Варна в хотел
2019-07-17 14:53:36
Коментар: Мале , мале колко злоба. Сигурно половината от вас си хвърлят фасовете по улиците , ама пак давате акъли. На пазарни цени да я бил купил Марешки.... Да си бил купил на центъра на Варна празен парцел... Била купена съмнително... Вие сте страшни фантазьори. 16 млн. малко ли са ? Имаше търг за тази сграда, защо не я откупиха държавата или общината? Ми сега плюете по Марешки? Далеч съм от това да го защитавам , ама взе да ми писва от нескопосани коментари. Марешки е вид тарикат, който се движи по ръбовете на закона и действа конструктивно. В тоя град всеки прави квото си иска , един стадион го строят 20 години , и го спряха, защото ще чакат сега на правителството да го свърши, а те наоколо да си строят блоковете. Само да ви кажа, че понеже до някъде бях засегнат с тоя търг преди години за пощата. Другите намерения бяха да се събори и построи друго инвестиционно намерение. Марешки единствен каза, че ще запазва сградата. Отделно от това пак го одрусаха 16 милиона. Като толкова трябваше да е държавна и да стои неизползваема , защото вътре има всичко на всичко 10 клона, да я беше взела държавата. И от там нататък никаква поддръжка. Стига сте философствали на всякакви теми.Изберете си една от която разбирайте и се изказвайте там.
Христо Боев застава начело на БСП Варна, смениха Борислав Гуцанов
2019-07-16 09:25:26
Коментар: БеСиПе-то бяга, ноо фалита я застига.
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-10 09:17:24
Коментар: хахахаха ПЪЛЕН СМЯХ. За по-евтино икономисали от покриване на пасарелки. Ти изобщо знаеш ли колко пари ще струва покриване на пасарелките ?! Значи като говорите помислите и пребройте то 10-20-50 преди да пишете?Информирай се....Виж как се покриват пасарелки,после провери примерно едно платно колко струва...И си сметни колко пари ще излезе покриването. В тая нашата държава всеки си пуска нещо и вече доволен. Аман от безхаберници!
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-09 14:47:20
Коментар: А иначе по-темата , където и да се намират тези драсканици, умствения багаж на тези индивиди,които го правят КЪДЕТО и да било се равнява на 90% от умствения багаж на на голям черпак. Не знам дали стават и за чукане на камъни в някоя кариера.
Варненският бул."Васил Левски" осъмна надраскан с нецензурни думи
2019-07-09 14:45:08
Коментар: вивиан , ти сигурно си някой ербап специалист. Моля те кажи ми къде мога да видя нещо създадено от теб , т.е да видя резултата?

«34567891011»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook